Fantastische camping met jaarplaatsen Dendermonde

Een schitterende camping met jaarplaatsen bij Dendermonde

 Diepvennen, de allerbeste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs knap gesitueerd in de omgeving van Dendermonde

Voor een zalige vakantietijd voor de hele familie in de omgeving van Dendermonde moet je echt bij Diepvennen zijn. We hebben werkelijk alles in petto om u een heuglijk logement te geven. Sporten, zwemmen, relaxen, het kan allemaal bij de camping met jaarplaatsen die uitgerust is met vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en daarenboven gelegen in de veelzijdige en mooie omgevingskader in de buurt van Dendermonde. De actieve kinderen kunnen altijd op de camping met jaarplaatsen zich uitleven in de veilige speeltuin of het populaire kinderbad. Uiteraard verschaffen wij daarnaast ook animatie, een zeer uitgebreid horeca-aanbod en naast de camping valt er een ronduit prachtige buurt te verkennen op korte afstand van Dendermonde.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en animatie voor jong en oud in een leuke buurt vlakbij Dendermonde

Aan eet- en drankgelegenheden geen tekort in camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast de 2 restaurant/tavernes staan er drank- en snackautomaten die 24/24 beschikbaar zijn. De heerlijke keuken in het restaurant ”Ter Wilgen” is van hoge kwaliteit. Gedurende het kampeerseizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s dankzij een heel tof animatieprogramma voor iedereen: jong of oud. Dat alles zodat u zich geen seconde verveelt op de camping met jaarplaatsen. De winkel op de camping maakt dat u niet ver moet gaan voor de onmisbare boodschappen. In de nabije buurt vindt u voorts een tweetal knusse herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping proper en prima onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en sanitair zijn aanwezig op de camping met jaarplaatsen.

De goed toegeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige luxe. Op het kampeerterrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met jaarplaatsen vindbaar in de ruime omgeving van Dendermonde!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor uitjes naar Dendermonde

U kan Diepvennen, bij Dendermonde, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met per trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De fraaie natuur bij Dendermonde kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Dendermonde

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Dendermonde!