Fantastische camping met staanplaatsen Willebroek

Een luisterrijke camping met staanplaatsen bij Willebroek

 Diepvennen, de beste camping met staanplaatsen met zwemparadijs fraai gesitueerd nabij Willebroek

Voor een heuglijke vakantietijd voor het hele gezin in de omgeving van Willebroek moet je echt bij Diepvennen langskomen. Wij hebben alles in huis om ieder een heuglijk logement aan te bieden. In het camping met staanplaatsen in de buurt van Willebroek kan u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisterrein, ping pong,… ) of doodeenvoudig zalig niksen. Het kinderbad, de speeltuin en talrijke andere kindervermaak zorgen ervoor dat de ‘kids’ zich geen seconde zullen vervelen op de camping met staanplaatsen. Voorts leveren we bij Diepvennen horeca en animatie, een betoverende setting, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met topvoorzieningen en topanimatie in een leuke buurt vlakbij Willebroek

Met twee taverne-restaurtants en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zult u op de %1 s van Diepvennen zeker geen honger lijden. In ons gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ kan u rustig genieten van heerlijke gastronomie. Gedurende het kampeerseizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s dankzij een heel leuk animatieprogramma voor jong en oud. Met als doel dat u zich geen seconde verveelt op de camping met staanplaatsen. De supermarkt/minimarkt op onze camping maakt dat u niet ver hoeft te lopen voor de dagelijkse aankopen. Indien u buiten het terrein wilt eten, kunt u enkele prima gezellige herbergen uitproberen op wandelafstand. Bovendien kan u permanent gebruik maken van goed hygiënisch toiletten, lekker warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met staanplaatsen. Bovendien verhuren wij op het kampeerterrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met staanplaatsen vindbaar in de omgeving van Willebroek!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met staanplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Willebroek

Onze camping met staanplaatsen, strategisch gelegen in het land, vlakbij Willebroek is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met staanplaatsen makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De fraaie natuur bij Willebroek kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Willebroek

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Willebroek!