Fantastische camping met jaarplaatsen Puurs

Een luisterrijke camping met jaarplaatsen bij Puurs

 Diepvennen, de allerbeste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs geweldig gelegen in de buurt van Puurs

Voor een mooie vakantieperiode voor het ganse gezin in de omgeving van Puurs moet je echt bij camping met jaarplaatsen Diepvennen zijn. We hebben werkelijk alles in huis om ieder een onvergetelijk logement te verschaffen. Op de camping met jaarplaatsen in de buurt van Puurs kan u een zwempje doen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisveld, tafeltennis, petanque,… ) of doodleuk lekker op rust komen. Het kinderbad, het speelparadijs en talloze mogelijke kindervermaak maken dat de jongste kinderen zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met jaarplaatsen. Daarenboven hebben we bij Diepvennen horeca, animatie, in een oogverblindende buurt, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een mooie omgeving vlakbij Puurs

Met een tweetal tavernes/restaurants en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zal u op onze %1 s in Diepvennen geen honger hebben. In ons gezellige restaurant Ter Wilgen kunt u rustig genieten van fijne gastronomie. Tijdens het vakantieseizoen zorgen recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning dmv een heel gevarieerd animatie-aanbod voor alle leeftijden. Toffe toestanden gegarandeerd. Voor uw nodige kleine winkelaankopen hoeft u niet kilometers ver weg, want op de kampeerterreinen van de camping met jaarplaatsen is een uitstekend uitgeruste minimarkt. In de nabije omtrek vindt u voorts enkele gezellige herbergen. De wasfaciliteiten zijn op onze camping netjes en uitstekend onderhouden: zowel een wasserette, toiletten en warme douches zijn tot uw beschikking op de camping met jaarplaatsen.

De prima uitgeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare luxe. Op het kampeerterrein zijn er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met jaarplaatsen is er te vinden in de ruime omgeving van Puurs!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Puurs

U kunt Diepvennen, vlakbij Puurs, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met met de trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kan u zeer vlot een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Puurs

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Puurs!