Fantastische camping met jaarplaatsen Grimbergen

Een oogverblindende camping met jaarplaatsen bij Grimbergen

 Diepvennen, de beste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs knap gesitueerd in de buurt van Grimbergen

Voor een zalige vakantietijd voor de ganse familie bij Grimbergen moet u echt bij onze camping met jaarplaatsen aankloppen. We hebben werkelijk alles in ons arsenaal om iedereen een geweldig verblijf te verschaffen. Op het camping met jaarplaatsen in de omgeving van Grimbergen kunt u zich aan een zwampartij wagen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisterrein, tafeltennis of petanque,… ) of aangenaam zalig niksen. De speeltuin, het kinderbad en vele andere kindervermaak zorgen ervoor dat de ‘kids’ zich geen enkele seconde zullen vervelen op de camping met jaarplaatsen. Verder hebben we bij Diepvennen horeca en animatie, in een ronduit prachtige buurt, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en animatie voor jong en oud in een leuke buurt vlakbij Grimbergen

Met een tweetal restaurants/tavernes en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zult u op de %1 s in Diepvennen geen honger lijden. In ons gezellige restaurant ”Ter Wilgen” kunt u aangenaam genieten van fijne gerechten. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen plezieren onze gasten met een zeer gevuld animatie-aanbod waarbij zowel de jongeren en kinderen als de volwassenen aan hun trekken komen. Plezier gegarandeerd. Voor de dagelijks nodige inkopen en boodschappen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want op het terrein van de camping met jaarplaatsen is een uitstekend uitgeruste supermarkt/minimarkt. In de nabije buurt vindt u bovendien 2 knusse herbergen. Daarbovenop kan u op ieder moment van de dag gebruik maken van prima onderhouden toiletten, lekker warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met jaarplaatsen. Daarbovenop verhuren wij op het terrein meerdere caravans, trekkershutten en chalets. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met jaarplaatsen vindbaar in de buurt van Grimbergen!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Grimbergen

Onze camping met jaarplaatsen, centraal gelegen in het land, bij Grimbergen is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een fabuleuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Grimbergen

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Grimbergen!