Prachtige camping met chalets Brussel

Een prachtige camping met chalets bij Brussel

 Diepvennen, de beste camping met chalets met zwemparadijs mooi gelegen bij Brussel

Voor een heuglijke vakantieperiode voor de hele familie bij Brussel moet je echt bij Diepvennen langskomen. Op de camping met chalets die heel wat dingen te bieden heeft, kunt u een beeldige vakantie beleven. In de camping met chalets in de omgeving van Brussel kan u zich aan een zwempartijtje wagen in de zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, genieten van de sportvelden (tennisvelden, petanque of tafeltennis,… ) of doodleuk zalig relaxen. De speeltuin, het kinderbad en andere mogelijkheden tot kinderamusement verzekeren dat de jongste kinderen zich geen enkele seconde vervelen op de camping met chalets. Voorts bieden wij horeca, animatie, middenin een schilderachtige omgeving, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met chalets met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een leuke buurt nabij Brussel

Met een tweetal restaurants/tavernes en een paar automaten (drank- en snackautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen absoluut geen honger lijden. De heerlijke keuken in het sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” is van topkwaliteit. Medewerkers van de recreatieploeg plezieren alle kampeerders met een geweldig leuk animatieprogramma waarbij zowel de jeugd als de volwassenen zich zullen vermaken. Zodat u zich geen enkel ogenblik verveelt op onze camping met chalets. De supermarkt/minimarkt op onze kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te zoeken voor de nodige boodschappen. Indien u buiten de campingplaats wilt tafelen, kan u twee puike herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij ons netjes en prima onderhouden: zowel sanitair, warme douches en een wasserette zijn tot uwer beschikking op de camping met chalets.

De goed uitgeruste camping met chalets Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige luxe. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met chalets is er te vinden in de buurt van Brussel!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met chalets ideaal geschikt voor uitjes naar Brussel

Onze camping met chalets, centraal gelegen in het land, bij Brussel is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met chalets kan u perfect een fietstripje maken maar het mooie Mechelen. Via een sublieme route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Brussel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Brussel

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Brussel!