Prachtige camping met zwemvijver Dendermonde

Een schitterende camping met zwemvijver bij Dendermonde

 Diepvennen, de gedroomde camping met zwemvijver met zwemparadijs schitterend gelegen in de omgeving van Dendermonde

1 adres voor een heerlijke kampeertijd vlakbij Dendermonde: camping met zwemvijver Diepvennen. We hebben werkelijk alles in ons arsenaal om u een fantastisch logement te geven. Op de camping met zwemvijver bij Dendermonde kan u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, genieten van de sportvelden (tennisterrein, petanque, tafeltennis,… ) of doodleuk zalig rusten. Kinderen kunnen als ze willen op onze camping met zwemvijver hun hartje ophalen in de veilige speeltuin of het populaire kinderbad. Uiteraard garanderen wij daarnaast ook animatiemogelijkheden, een zeer goed horeca-assortiment en vlak naast de camping valt er een beeldige omgeving te ontdekken vlakbij Dendermonde.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met prima voorzieningen en leuke animatie in een prachtbuurt nabij Dendermonde

Aan drank- en eetmogelijkheden is er geen gebrek in camping met zwemvijver Diepvennen, want bovenop onze twee restaurant-taverenes staan er zowel drank- als snackautomaten die permanent tot uw beschikking zijn. De heerlijke keuken in ons sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ is van hoge kwaliteit. Recreatieverenigingen plezieren alle kampeerders met een geweldig gevuld animatie-aanbod waarin zowel de jongeren als de volwassen mensen zich zullen amuseren. Dolle pret gegarandeerd. Voor uw dagelijkse inkopen hoeft u niet ver weg, want op het terrein zelf van de camping met zwemvijver staat er een goed gesorteerde minimarkt. Indien u niet op de campingplaats wilt tafelen, kan u een tweetal uitstekende herbergen vinden op wandelafstand. Bovendien kunt u permanent gebruik maken van prima in orde gehouden toiletten, hete douches en een handige wasserette.

De prima toegeruste camping met zwemvijver Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige luxe. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Dendermonde is een zeer goed uitgeruste camping met zwemvijver!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met zwemvijver ideaal geschikt voor tripjes naar Dendermonde

U kan Diepvennen, vlakbij Dendermonde, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met zwemvijver kan u zeer vlot een fietstripje maken maar het mooie Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De wondermooie natuur bij Dendermonde kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Dendermonde

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Dendermonde!