Fantastische camping met stacaravans Meise

Een fantastische camping met stacaravans bij Meise

 Diepvennen, de allerbeste camping met stacaravans met zwemparadijs geweldig gesitueerd in de buurt van Meise

Slechts één perfect adres voor een geweldige kampeerperiode in de nabije omgeving van Meise: camping met stacaravans Diepvennen. Op de camping met stacaravans die enorm wat dingen te bieden heeft, kunt u een grandioze kampeertijd meemaken. In het camping met stacaravans in de omgeving van Meise kan u zich aan een zwempartijtje wagen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, genieten van de sportvelden (tennisterrein, petanque,… ) of doodleuk lekker nietsdoen. De actieve kinderen kunnen altijd op de terreinen van onze camping met stacaravans zich uitleven in de speeltuin of het populaire kinderbad. Voorts hebben wij horeca, animatie, een grandioze buurt, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met stacaravans met prima voorzieningen en animatie op maat in een mooie omgeving vlakbij Meise

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken is er geen gebrek in camping met stacaravans Diepvennen, want bovenop onze twee restaurant-taverenes voorzien we zowel snack- als drankautomaten die permanent beschikbaar zijn. De topkeuken in het restaurant Ter Wilgen is van enorm goede kwaliteit. Enthousiaste recreatieverenigingen verwennen de kampeerders met een geweldig gesmaakt animatie-aanbod waarbij zowel de jongeren als de volwassenen zich zullen amuseren. Pret gegarandeerd. Voor de dagelijkse kleine winkelaankopen hoeft u niet ver te lopen, want pal op het terrein van de camping met stacaravans is een prima gesorteerde supermarkt/minimarkt. In de directe buurt vindt u daarbovenop een paar gezellige herbergen. Voorts kan u gebruik maken van netjes onderhouden toiletten, warme douches en een wasserette.

De goed uitgeruste camping met stacaravans Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige luxe. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met stacaravans is er te vinden in de omgeving van Meise!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met stacaravans ideaal geschikt voor tripjes naar Meise

Onze camping met stacaravans, centraal gesitueerd in het land, vlakbij Meise is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Meise is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Meise

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Meise!