Fantastische camping met jaarplaatsen Opdorp

Een magnifieke camping met jaarplaatsen bij Opdorp

 Diepvennen, de perfecte camping met jaarplaatsen met zwemparadijs geweldig gesitueerd in de omgeving van Opdorp

Slechts één topadres voor een onvergetelijke kampeerperiode in de nabije omgeving van Opdorp: camping met jaarplaatsen Diepvennen. Op de camping met jaarplaatsen die zeer veel in huis heeft, kan u een fraaie vakantieperiode doormaken. Op het camping met jaarplaatsen in de buurt van Opdorp kunt u zich aan een zwempartijtje wagen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisterrein, tafeltennis of petanque,… ) of ongegeneerd zalig niksen. De speeltuin, het kinderbad en andere speelmogelijkheden zorgen ervoor dat de kleintjes zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met jaarplaatsen. Daarbovenop bieden wij animatie, horeca, middenin een schitterende setting, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een mooie omgeving vlakbij Opdorp

Aan drank- en eetgelegenheden is er absoluut geen gebrek in camping met jaarplaatsen Diepvennen, want bovenop onze twee taverne/restaurants voorzien we zowel snack- als drankautomaten die constant tot uw beschikking staan. De keuken in ons sfeervolle restaurant Ter Wilgen is van topkwaliteit. Gedurende het kampeerseizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning door middel van een heel leuk animatie-aanbod voor zowel jong als oud. Met als doel dat u zich geen enkel ogenblik verveelt op onze camping met jaarplaatsen. Voor de doordeweekse boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want op het terrein van de camping met jaarplaatsen is een prima voorziene supermarkt. In de nabije buurt vindt u verder een tweetal herbergen. De wasinfrastructuur is op onze camping schoon en goed onderhouden: zowel een wasserette, toiletten en warme douches zijn tot uw beschikking op de camping met jaarplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met jaarplaatsen. Op het kampeerterrein zijn er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Opdorp is een zeer goed toegeruste camping met jaarplaatsen!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor tripjes naar Opdorp

U kan Diepvennen, vlakbij Opdorp, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kan u zeer vlot een fietstrip ondernemen maar het mooie Mechelen. Via een schitterende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De oogverblindende natuur bij Opdorp kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Opdorp

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Opdorp!