Unieke camping met jaarplaatsen Opdorp

Een schitterende camping met jaarplaatsen bij Opdorp

 Diepvennen, de perfecte camping met jaarplaatsen met zwemparadijs wondermooi gelegen nabij Opdorp

1 topadres voor een fantastische kampeerperiode in de omgeving van Opdorp: het camping met jaarplaatsen Diepvennen. Wij hebben absoluut alles in (ons gastvrije) huis om ieder een formidabel logement aan te bieden. In de camping met jaarplaatsen bij Opdorp kan u een zwempje doen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisvelden, petanque,… ) of doodleuk aangenaam rusten. Kinderen kunnen op de terreinen van onze camping met jaarplaatsen hun hartje ophalen op de speeltuin of het propere kinderbad. Verder bieden we bij Diepvennen horeca en animatie, middenin een mooie buurt, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met topvoorzieningen en leuke animatie in een prachtomgeving vlakbij Opdorp

Aan drank- en eetgelegenheden is er absoluut geen tekort bij camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast de twee taverne-restaurants hebben we zowel snack- als drankautomaten die 24/24 tot uw beschikking zijn. In ons restaurant Ter Wilgen kan u genieten van heerlijke gastronomie. Enthousiaste recreatieverenigingen amuseren al onze gasten met een enorm gevuld animatie-aanbod waarin zowel de jeugd als de iets oudere mensen hun gading vinden. Vermaak gegarandeerd. Voor uw doordeweekse inkopen en boodschappen hoeft u niet kilometers ver weg, want op het terrein van de camping met jaarplaatsen staat een prima uitgeruste minimarkt. Als u niet op de camping wilt tafelen, kan u een tweetal degelijke gezellige herbergen uitproberen op wandelafstand. De wasfaciliteiten zijn bij Diepvennen schoon en goed onderhouden: zowel een wasserette, toiletten en warme douches zijn tot uw beschikking op de camping met jaarplaatsen.

De prima uitgeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare comfort. Verder verhuren wij op het kampeerterrein verschillende chalets, trekkershutten en caravans. Overal is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met jaarplaatsen vindbaar in de buurt van Opdorp!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Opdorp

Onze camping met jaarplaatsen, centraal gesitueerd in het land, bij Opdorp is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Opdorp is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Opdorp

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Opdorp!