Prachtige camping met toeristische plaatsen Ruisbroek

Een fraaie camping met toeristische plaatsen bij Ruisbroek

 Diepvennen, de beste camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs prachtig gesitueerd vlakbij Ruisbroek

Eén perfecte locatie voor een onovertroffen vakantie in de nabije omgeving van Ruisbroek: camping met toeristische plaatsen Diepvennen. In de camping met toeristische plaatsen die enorm veel te bieden heeft, kunt u een schitterende kampeervakantie beleven. In de camping met toeristische plaatsen bij Ruisbroek kan u zich aan een zwampartij wagen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisvelden, tafeltennis of petanque,… ) of zorgeloos zalig nietsdoen. De speeltuin, het kinderbad en andere speelmogelijkheden maken dat de jongste kinderen zich geen seconde vervelen op de camping met toeristische plaatsen. Vanzelfsprekend bieden we eveneens animatiemogelijkheden, een top horeca-aanbod en naast de kampeerterreinen is er een fraaie omgeving te verkennen rondom Ruisbroek.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een leuke buurt nabij Ruisbroek

Met 2 taverne-restaurtants en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zal u op de %1 s van Diepvennen zeker geen honger lijden. In ons restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u genieten van lekkere gastronomie. Gedurende het kampeerseizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning met een heel tof animatieprogramma voor mensen van alle leeftijden. Met als doel dat u zich geen ogenblik verveelt op de camping met toeristische plaatsen. Voor de nodige inkopen en boodschappen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op de kampeerterreinen van de camping met toeristische plaatsen is er een goed uitgeruste minimarkt/supermarkt. Als u buiten de campingplaats wilt tafelen, kunt u enkele uitstekende herbergen vinden op bewandelbare afstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping netjes en prima onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn voorzien op de camping met toeristische plaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met toeristische plaatsen. Bovendien verhuren wij op het terrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met toeristische plaatsen vindbaar in de omgeving van Ruisbroek!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met toeristische plaatsen perfect geschikt voor tripjes naar Ruisbroek

Onze camping met toeristische plaatsen, centraal gesitueerd in het land, bij Ruisbroek is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een schitterende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Ruisbroek is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Ruisbroek

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Ruisbroek!