Fantastische camping met jaarplaatsen Oppuurs

Een mooie camping met jaarplaatsen bij Oppuurs

 Diepvennen, de gedroomde camping met jaarplaatsen met zwemparadijs wondermooi gesitueerd op korte afstand van Oppuurs

Voor een zalige kampeervakantie voor het hele gezin in de omgeving van Oppuurs moet u echt bij camping met jaarplaatsen Diepvennen langskomen. In onze camping met jaarplaatsen die zeer wat dingen te bieden heeft, kunt u een fabuleuze kampeervakantie meemaken. Sporten, zwemmen, relaxen, het kan allemaal op de camping met jaarplaatsen die uitgerust is met zwempoel en visvijver en bovendien gelegen in de inspirerende en fraaie omgevingskader vlakbij Oppuurs. Het kinderbad, de speeltuin en talloze mogelijke mogelijkheden tot kinderamusement zorgen ervoor dat de jongste kinderen zich geen seconde vervelen op de camping met jaarplaatsen. Bovendien hebben wij animatie en horeca, middenin een mooie buurt, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met degelijke faciliteiten en leuke animatie in een mooie omgeving bij Oppuurs

Aan drank- en eetmogelijkheden is er absoluut geen tekort bij camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast onze twee eethuis/taverne-restaurants hebben we drank- en snackautomaten die constant tot uw beschikking staan. De heerlijke keuken in ons sfeervolle restaurant Ter Wilgen is van topkwaliteit. Gedurende het vakantieseizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s dankzij een zeer tof animatieprogramma voor oud en jong. Toffe toestanden gegarandeerd. De supermarkt op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet hollen voor de dagelijkse boodschappen. Als u niet op de campingplaats wilt eten, kunt u een tweetal prima gezellige herbergen vinden op korte afstand. De wasinfrastructuur is bij ons netjes en prima onderhouden: zowel sanitair, warme douches en een wasserette zijn voorzien op de camping met jaarplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met jaarplaatsen. Voorts verhuren wij op het kampeerterrein meerdere trekkershutten, chalets en caravans. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Oppuurs is een zeer goed uitgeruste camping met jaarplaatsen!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Oppuurs

U kan Diepvennen, bij Oppuurs, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met met de trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een heerlijke route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De fraaie natuur bij Oppuurs kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Oppuurs

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Oppuurs!