Prachtige camping met staanplaatsen Ruisbroek

Een fraaie camping met staanplaatsen bij Ruisbroek

 Diepvennen, de allerbeste camping met staanplaatsen met zwemparadijs prachtig gesitueerd op korte afstand van Ruisbroek

Voor een geweldige vakantie voor het hele gezin in de omgeving van Ruisbroek moet u bij camping met staanplaatsen Diepvennen zijn. Op onze camping met staanplaatsen die zeer wat dingen te bieden heeft, kunt u een fantastische kampeertijd meemaken. Op het camping met staanplaatsen vlakbij Ruisbroek kan u zich aan een zwampartij wagen in de zwemvijver, vissen in de visvijver, afreageren op de sportterreinen (tennisterrein, petanque,… ) of zorgeloos lekker nietsdoen. Het kinderbad, het speelparadijs en andere kindervermaak maken dat de kleintjes zich geen seconde zullen vervelen op de camping met staanplaatsen. Uiteraard garanderen we ook animatiemogelijkheden, een mooi horeca-aanbod en naast de camping is er een oogverblindende buurt te verkennen op korte afstand van Ruisbroek.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met goede accommodatie en animatie op maat in een mooie omgeving vlakbij Ruisbroek

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken is er absoluut geen tekort in camping met staanplaatsen Diepvennen, want naast onze twee taverne/restaurants voorzien we zowel drank- als snackautomaten die constant beschikbaar staan. In het restaurant ”Ter Wilgen” kan u ten volle genieten van fijne gerechten. Recreatieverenigingen amuseren de kampeergasten met een bijzonder tof animatieprogramma waarbij zowel de jongere mensen als de volwassen mensen zich zullen amuseren. Dat alles zodat u zich geen enkel ogenblik verveelt op de camping met staanplaatsen. De supermarkt/minimarkt op de kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te gaan voor de onmisbare aankopen. In de directe buurt vindt u daarbovenop een tweetal gezellige herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping schoon en uitstekend onderhouden: zowel een wasserette, toiletten en warme douches zijn voorzien op de camping met staanplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met staanplaatsen. Voorts verhuren wij op het kampeerterrein verschillende caravans, trekkershutten en chalets. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Ruisbroek is een uitstekend uitgeruste camping met staanplaatsen!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met staanplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Ruisbroek

Onze camping met staanplaatsen, centraal gesitueerd in het land, bij Ruisbroek is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met staanplaatsen kan u perfect een fietstripje ondernemen maar het mooie Mechelen. Via een oogverblindende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Ruisbroek is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Ruisbroek

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Ruisbroek!