Fantastische camping met trekkershutten Duffel

Een prachtige camping met trekkershutten bij Duffel

 Diepvennen, de allerbeste camping met trekkershutten met zwemparadijs prachtig gelegen nabij Duffel

1 adres voor een onvergetelijke vakantie bij Duffel: camping met trekkershutten Diepvennen. We hebben absoluut alles in ons arsenaal om u een formidabel verblijf aan te bieden. uitrusten, al die dingen kunnen bij de camping met trekkershutten Diepvennen die uitgerust is met vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en gesitueerd in de interessante en mooie omgeving in de buurt van Duffel. Het kinderbad, de speeltuin en talrijke andere mogelijkheden tot kinderamusement staan er garant voor dat de ‘kids’ zich geen enkele seconde zullen vervelen op de camping met trekkershutten. Verder hebben we bij Diepvennen animatie, horeca, middenin een fraaie buurt, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een topomgeving nabij Duffel

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken is er geen tekort bij camping met trekkershutten Diepvennen, want bovenop de twee restaurant/tavernes staan er zowel snack- als drankautomaten die 24/24 beschikbaar staan. De keuken in het sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” is van topkwaliteit. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen entertainen al onze kampeerders met een bijzonder tof animatieluik waarin zowel de jongere mensen als de volwassenen zich zullen amuseren. Dolle pret gegarandeerd. De supermarkt op de kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te gaan voor de dagelijkse aankopen. Wanneer u niet op het terrein wilt tafelen, kunt u enkele uitstekende herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De wasinfrastructuur is bij Diepvennen schoon en uitstekend onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en sanitair zijn aanwezig op de camping met trekkershutten.

De prima uitgeruste camping met trekkershutten Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige luxe. Bovendien verhuren wij op het kampeerterrein verschillende trekkershutten, caravans en chalets. Op heel het terrein is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met trekkershutten is er te vinden in de buurt van Duffel!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met trekkershutten perfect geschikt voor uitjes naar Duffel

Onze camping met trekkershutten, strategisch gesitueerd in het land, vlakbij Duffel is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met trekkershutten makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met trekkershutten kan u perfect een fietstrip ondernemen maar het magistrale Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Duffel

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Duffel!