Fantastische camping met jaarplaatsen Sint-Amands

Een fantastische camping met jaarplaatsen bij Sint-Amands

 Diepvennen, de gedroomde camping met jaarplaatsen met zwemparadijs fantastisch gelegen in de omgeving van Sint-Amands

Eén topadres voor een heerlijke vakantie in de omgeving van Sint-Amands: het camping met jaarplaatsen Diepvennen. In de camping met jaarplaatsen die zeer wat dingen te bieden heeft, kunt u een fantastische campingtijd meemaken. Relaxen sporten en tafelen, al die dingen kunnen op de camping met jaarplaatsen die uitgerust is met visvijver en zwemvijver en genesteld in de inspirerende en aangename omgevingskader in de buurt van Sint-Amands. De actieve kinderen kunnen op de terreinen van onze camping met jaarplaatsen hun hartje ophalen in de speeltuin of het kinderbad. Uiteraard voorzien we daarnaast ook animatie op maat, een mooi horeca-assortiment en buiten de camping valt er een schilderachtige buurt te verkennen nabij Sint-Amands.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en topanimatie in een leuke buurt vlakbij Sint-Amands

Met een tweetal restaurant-tavernes en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zult u op onze %1 s van Diepvennen absoluut geen honger lijden. In het sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ kan u aangenaam genieten van fijne gerechten. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen entertainen al onze kampeergasten met een zeer gevuld animatieluik waarbij zowel de jeugd als de volwassenen aan hun trekken komen. Toffe toestanden gegarandeerd. De minimarkt op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet hollen voor de dagelijkse boodschappen. In de directe buurt vindt u bovendien 2 knusse herbergen. Voorts kan u op ieder moment van de dag gebruik maken van prima onderhouden toiletten, hete douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met jaarplaatsen. Op het kampeerterrein staan er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Sint-Amands is een zeer goed uitgeruste camping met jaarplaatsen!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Sint-Amands

Onze camping met jaarplaatsen, centraal gelegen in het land, bij Sint-Amands is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kan u perfect een fietstrip maken maar het magistrale Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Amands

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Sint-Amands!