Fantastische camping met trekkershutten Buggenhout

Een fraaie camping met trekkershutten bij Buggenhout

 Diepvennen, de beste camping met trekkershutten met zwemparadijs mooi gelegen in de omgeving van Buggenhout

Voor een heerlijke kampeervakantie voor de ganse familie vlakbij Buggenhout moet u bij Diepvennen langskomen. We hebben werkelijk alles in (ons gastvrije) huis om u een geweldig logement aan te bieden. Sporten, tafelen of uitrusten, al die dingen kunnen op de camping met trekkershutten Diepvennen die uitgerust is met zwemvijver en visvijver en genesteld in de inspirerende en beeldige omgeving bij Buggenhout. Kinderen kunnen op de camping met trekkershutten hun hartje ophalen in de mooie speeltuin of het kinderbad. Natuurlijk garanderen wij daarnaast ook animatiemogelijkheden, een mooi horeca-assortiment en naast de kampeerterreinen valt er een sublieme omgeving te verkennen rondom Buggenhout.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met prima voorzieningen en animatie op maat in een prachtomgeving bij Buggenhout

Aan gelegenheden voor drank en eten is er absoluut geen gebrek bij camping met trekkershutten Diepvennen, want naast onze 2 taverne-restaurants staan er drank- en snackautomaten die permanent tot uw beschikking staan. De heerlijke keuken in ons restaurant ”Ter Wilgen” is van enorm goede kwaliteit. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen entertainen de gasten met een enorm geslaagd animatieluik waarin zowel de jongere mensen als de volwassenen zich zullen vermaken. Toffe toestanden gegarandeerd. Voor de dagelijkse inkopen hoeft u niet ver weg, want op het terrein van de camping met trekkershutten staat er een goed gesorteerde minimarkt/supermarkt. In de nabije omgeving vindt u daarbovenop enkele herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij ons netjes en goed onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en sanitair zijn tot uw beschikking op de camping met trekkershutten.

De goed toegeruste camping met trekkershutten Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige comfort. Verder verhuren wij op het terrein verschillende chalets, trekkershutten en caravans. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met trekkershutten is er te vinden in de omgeving van Buggenhout!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met trekkershutten ideaal geschikt voor uitjes naar Buggenhout

Onze camping met trekkershutten, strategisch gelegen in het land, bij Buggenhout is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De wondermooie natuur bij Buggenhout kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Buggenhout

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Buggenhout!