Fantastische camping met seizoensplaatsen Lebbeke

Een kostelijke camping met seizoensplaatsen bij Lebbeke

 Diepvennen, de allerbeste camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs geweldig gelegen vlakbij Lebbeke

Voor een fantastische vakantieperiode voor de hele familie bij Lebbeke moet u bij camping met seizoensplaatsen Diepvennen zijn. In onze camping met seizoensplaatsen die enorm veel in huis heeft, kunt u een fabuleuze kampeertijd meemaken. Sporten, tafelen of uitrusten, dat alles kan in de camping met seizoensplaatsen voorzien van visvijver en zwempoel en gelokaliseerd in de kansrijke en schitterende buurt in de buurt van Lebbeke. Het kinderbad, de speeltuin en andere vormen van kinderentertainment verzekeren dat de jongste kinderen zich geen seconde vervelen op de camping met seizoensplaatsen. Voorts leveren we bij Diepvennen horeca, animatie, een ronduit prachtige locatie, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met goede accommodatie en animatie op maat in een prachtbuurt bij Lebbeke

Met twee tavernes/restaurants en een paar automaten (drank- en snackautomaten) zal u op onze %1 s in Diepvennen zeker geen honger hebben. In ons fijne restaurant ”Ter Wilgen” kan u rustig genieten van fijne gerechten. Tijdens het volledige seizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s door middel van een zeer tof animatie-aanbod voor alle leeftijden. Met als doel dat u zich geen enkele seconde verveelt op onze camping met seizoensplaatsen. Voor uw doordeweekse inkopen en boodschappen hoeft u niet ver te lopen, want op het terrein zelf van de camping met seizoensplaatsen staat er een goed uitgeruste minimarkt. Indien u niet op de camping wilt tafelen, kan u twee prima herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De wasinfrastructuur is bij ons proper en zeer goed onderhouden: zowel sanitair, warme douches en een wasserette zijn voorzien op de camping met seizoensplaatsen.

De prima toegeruste camping met seizoensplaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare luxe. Voorts verhuren wij op het terrein verschillende trekkershutten, chalets en caravans. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Lebbeke is een prima toegeruste camping met seizoensplaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met seizoensplaatsen perfect geschikt voor uitstapjes naar Lebbeke

U kunt Diepvennen, bij Lebbeke, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met seizoensplaatsen kunt u zeer vlot een fietstrip maken maar het magistrale Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De beeldige natuur bij Lebbeke kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Lebbeke

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Lebbeke!