Fantastische camping met jaarplaatsen Opwijk

Een fraaie camping met jaarplaatsen bij Opwijk

 Diepvennen, de ideale camping met jaarplaatsen met zwemparadijs beeldig gesitueerd bij Opwijk

Voor een fantastische vakantieperiode voor het ganse gezin in de buurt van Opwijk moet u bij camping met jaarplaatsen Diepvennen aankloppen. Wij hebben absoluut alles in huis om iedereen een onvergetelijk logement te geven. Relaxen sporten en tafelen, al die dingen kunnen bij de camping met jaarplaatsen Diepvennen uitgerust met visvijver en zwempoel en gesitueerd in de inspirerende en heerlijke omgeving in de buurt van Opwijk. Het kinderbad, het speelparadijs en talrijke andere vormen van kinderentertainment maken dat de kinderen zich geen enkele seconde vervelen op de camping met jaarplaatsen. Bovendien hebben we bij Diepvennen horeca, animatie, in een fabuleuze buurt, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en leuke animatie in een mooie omgeving bij Opwijk

Met 2 restaurants/tavernes en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zult u op onze %1 s van Diepvennen absoluut geen honger lijden. In het fijne restaurant Ter Wilgen kan u rustig genieten van lekkere gerechten. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen plezieren alle kampeergasten met een geweldig geslaagd animatieluik waarin zowel de jongeren en kinderen als de volwassenen en senioren zich zullen amuseren. Vermaak gegarandeerd. De minimarkt op onze camping zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te hollen voor de nodige boodschappen. In de nabije omgeving vindt u verder twee gezellige herbergen. Verder kunt u dag en nacht gebruik maken van zeer goed hygiënisch sanitair, warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met jaarplaatsen. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met jaarplaatsen vindbaar in de buurt van Opwijk!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Opwijk

U kunt Diepvennen, bij Opwijk, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 supervlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kunt u perfect een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. Via een grandioze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De heerlijke natuur bij Opwijk kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Opwijk

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Opwijk!