Prachtige camping met chalets Ruisbroek

Een magnifieke camping met chalets bij Ruisbroek

 Diepvennen, de ideale camping met chalets met zwemparadijs mooi gelegen bij Ruisbroek

Voor een onvergetelijke vakantie voor de ganse familie in de omgeving van Ruisbroek moet u echt bij onze camping met chalets langskomen. Op onze camping met chalets die enorm veel in huis heeft, kan u een schilderachtige vakantieperiode meemaken. Relaxen sporten en tafelen, al dat kan in onze camping met chalets Diepvennen die uitgerust is met zwem- en visvijver en bovendien gelokaliseerd in de inspirerende en sublieme buurt bij Ruisbroek. Het kinderbad, het speelparadijs en vele andere speelmogelijkheden staan er garant voor dat de jongste kinderen zich geen enkele seconde vervelen op de camping met chalets. Natuurlijk garanderen we ook animatie, een top horeca-assortiment en vlak naast de kampeerterreinen is er een ronduit prachtige buurt te ontdekken vlakbij Ruisbroek.

Lees meer

Een camping met chalets met goede accommodatie en topanimatie in een mooie omgeving vlakbij Ruisbroek

Met 2 taverne-restaurtants en een automatenshop (snack- en drankautomaten) zult u op de %1 s in Diepvennen absoluut geen honger lijden. In het sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” kan u aangenaam genieten van lekkere schotels. Tijdens het seizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning met een heel leuk animatieprogramma voor alle leeftijden. Zodat u zich geen enkel ogenblik verveelt op de camping met chalets. De winkel op onze kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet gaan voor de onmisbare boodschappen. Indien u niet op de camping wilt tafelen, kunt u enkele uitstekende gezellige herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. Daarnaast kunt u gebruik maken van netjes in orde gehouden toiletten, lekker warme douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met chalets. Bovendien verhuren wij op het kampeerterrein verschillende trekkershutten, chalets en caravans. Overal is er elektriciteit. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met chalets vindbaar in de ruime omgeving van Ruisbroek!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met chalets ideaal geschikt voor tripjes naar Ruisbroek

Onze camping met chalets, strategisch gesitueerd in het land, vlakbij Ruisbroek is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met chalets kan u zeer vlot een fietstrip ondernemen maar het magistrale Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld is ook veel goed verscholen natuurschoon. De sublieme natuur bij Ruisbroek kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Ruisbroek

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Ruisbroek!