Prachtige camping met trekkershutten Sint-Amands

Een fantastische camping met trekkershutten bij Sint-Amands

 Diepvennen, de ideale camping met trekkershutten met zwemparadijs mooi gelegen in de buurt van Sint-Amands

Slechts één goed adres voor een onovertroffen kampeervakantie in de buurt van Sint-Amands: camping met trekkershutten Diepvennen. In onze camping met trekkershutten die enorm wat dingen in huis heeft, kan u een fantastische kampeervakantie beleven. Sporten, dat alles kan in de camping met trekkershutten die voorzien is van vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en bovendien gelokaliseerd in de veelzijdige en sublieme buurt in de buurt van Sint-Amands. Het kinderbad, de speeltuin en talrijke andere kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer zorgen ervoor dat de allerkleinsten zich geen enkel moment vervelen op de camping met trekkershutten. Uiteraard bieden we eveneens animatie, een mooi horeca-assortiment en vlak naast de kampeerterreinen is er een heerlijke omgeving te ontdekken nabij Sint-Amands.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met prima voorzieningen en animatie voor jong en oud in een mooie omgeving bij Sint-Amands

Aan eet-en drankmogelijkheden absoluut geen tekort bij camping met trekkershutten Diepvennen, want bovenop de 2 taverne/restaurants staan er snack- en drankautomaten die altijd beschikbaar staan. De topkeuken in ons restaurant Ter Wilgen is van hoge kwaliteit. Medewerkers van de recreatieploeg plezieren de gasten met een geweldig gevuld animatieluik waarin zowel de jongeren als de iets oudere mensen aan hun trekken komen. Met als doel dat u zich geen seconde verveelt op de camping met trekkershutten. De supermarkt/minimarkt op de kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te lopen voor de dagelijkse inkopen. Als u buiten het terrein wilt tafelen, kunt u een tweetal puike herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij ons netjes en uitstekend onderhouden: zowel een wasserette, toiletten en warme douches zijn tot uwer beschikking op de camping met trekkershutten.

De goed uitgeruste camping met trekkershutten Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare luxe. Op het kampeerterrein zijn er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Sint-Amands is een prima uitgeruste camping met trekkershutten!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met trekkershutten perfect geschikt voor tripjes naar Sint-Amands

U kan Diepvennen, vlakbij Sint-Amands, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met trekkershutten makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met trekkershutten kunt u zeer vlot een fietstripje maken maar het mooie Mechelen. Via een fabuleuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook veel goed verscholen natuurschoon. De fabuleuze natuur bij Sint-Amands kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Amands

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Sint-Amands!