Unieke camping Nieuwenrode

Een magnifieke camping bij Nieuwenrode

 Diepvennen, de perfecte camping met zwemparadijs wondermooi gelegen bij Nieuwenrode

1 perfecte locatie voor een onvergetelijke kampeertijd in de omgeving van Nieuwenrode: het camping Diepvennen. We hebben werkelijk alles in (ons gastvrije) huis om ieder een heuglijk logement aan te bieden. Sporten, dat alles kan in de camping die beschikt over zwempoel en visvijver en bovendien gelegen in de uitmuntende en aangename buurt bij Nieuwenrode. Het kinderbad, de speeltuin en talloze mogelijke vormen van kinderentertainment maken dat de jongste kinderen zich geen enkele seconde vervelen op de camping. Vanzelfsprekend verschaffen wij eveneens animatiemogelijkheden, een zeer goed horeca-aanbod en buiten de kampeerterreinen is er een schilderachtige omgeving te ontdekken op korte afstand van Nieuwenrode.

Lees meer

Een camping met prima voorzieningen en animatie voor jong en oud in een prachtomgeving bij Nieuwenrode

Aan eet- en drankgelegenheden absoluut geen tekort bij camping Diepvennen, want bovenop de 2 restaurant-taverenes staan er zowel snack- als drankautomaten die 24/24 beschikbaar zijn. De topkeuken in ons sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” is van enorm goede kwaliteit. Medewerkers van de recreatieploeg amuseren onze kampeerders met een zeer gevuld animatieprogramma waarin zowel de jongeren en kinderen als de volwassenen en senioren zich zullen vermaken. Dolle pret gegarandeerd. De winkel op de kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te lopen voor de dagelijkse aankopen. Indien u niet op het terrein wilt tafelen, kan u twee puike herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. Daarbovenop kan u op ieder moment van de dag gebruik maken van goed verzorgd toiletten, lekker warme douches en een handige wasserette.

De goed toegeruste camping Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige comfort. Op het kampeerterrein staan er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping is er te vinden in de ruime omgeving van Nieuwenrode!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping perfect geschikt voor uitstapjes naar Nieuwenrode

U kan Diepvennen, bij Nieuwenrode, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Nieuwenrode

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Nieuwenrode!