Prachtige camping met trekkershutten Antwerpen

Een magnifieke camping met trekkershutten bij Antwerpen

 Diepvennen, de perfecte camping met trekkershutten met zwemparadijs knap gesitueerd in de omgeving van Antwerpen

Voor een zalige vakantieperiode voor de ganse familie vlakbij Antwerpen moet u bij onze camping met trekkershutten zijn. We hebben absoluut alles in ons arsenaal om u een fantastisch logement aan te bieden. Relaxen sporten en tafelen, al dat kan in de camping met trekkershutten die uitgerust is met zwem- en visvijver en gelegen in de interessante en betoverende buurt bij Antwerpen. Kinderen kunnen op de camping met trekkershutten zich uitleven op de veilige speeltuin of het populaire kinderbad. Verder bieden wij animatie en horeca, middenin een natuurrijke locatie, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met goede accommodatie en topanimatie in een topomgeving vlakbij Antwerpen

Met 2 restaurant-tavernes en een automatenshop (snack- en drankautomaten) zult u op onze %1 s in Diepvennen absoluut geen honger lijden. De keuken in het gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ is van zeer hoge kwaliteit. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen amuseren onze kampeergasten met een bijzonder geslaagd animatie-aanbod waarbij zowel de jongere mensen als de iets oudere mensen aan hun trekken komen. Toffe toestanden gegarandeerd. De minimarkt op onze camping maakt dat u niet ver hoeft te hollen voor de dagelijkse inkopen. Wanneer u buiten het kampeerterrein wilt eten, kan u twee uitstekende gezellige herbergen uitproberen op korte afstand. Voorts kan u op ieder moment van de dag gebruik maken van netjes verzorgd sanitair, hete douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met trekkershutten. Voorts verhuren wij op het kampeerterrein meerdere chalets, trekkershutten en caravans. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Antwerpen is een zeer goed toegeruste camping met trekkershutten!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met trekkershutten perfect geschikt voor tripjes naar Antwerpen

Onze camping met trekkershutten, centraal gelegen in het land, bij Antwerpen is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een wondermooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De betoverende natuur bij Antwerpen kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Antwerpen

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Antwerpen!