Fantastische camping met staanplaatsen Antwerpen

Een magnifieke camping met staanplaatsen bij Antwerpen

 Diepvennen, de ideale camping met staanplaatsen met zwemparadijs beeldig gesitueerd in de buurt van Antwerpen

Voor een zalige vakantie voor het hele gezin in de omgeving van Antwerpen moet u echt bij onze camping met staanplaatsen langskomen. In de camping met staanplaatsen die enorm wat dingen in huis heeft, kan u een beeldige campingtijd beleven. In het camping met staanplaatsen niet ver van Antwerpen kunt u zwemmen in de zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, afreageren op de sportterreinen (tennisvelden, ping pong,… ) of doodeenvoudig zalig op rust komen. Het kinderbad, het speelparadijs en vele andere kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer verzekeren dat de allerkleinsten zich geen seconde zullen vervelen op de camping met staanplaatsen. Natuurlijk verschaffen wij eveneens animatie voor jong en oud, een geweldig horeca-aanbod en buiten de kampeerterreinen is er een fabuleuze buurt te verkennen op korte afstand van Antwerpen.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met topvoorzieningen en leuke animatie in een prachtomgeving nabij Antwerpen

Met twee taverne-restaurtants en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zal u op onze %1 s in Diepvennen absoluut geen honger hebben. In het gezellige restaurant Ter Wilgen kunt u rustig genieten van lekkere gastronomie. Recreatieverenigingen verwennen onze kampeergasten met een geweldig geslaagd animatieluik waarin zowel de jongeren en kinderen als de volwassen mensen zich zullen amuseren. Vermaak gegarandeerd. Voor de doordeweekse inkopen en boodschappen hoeft u niet ver weg, want pal op het terrein van de camping met staanplaatsen staat er een goed voorziene supermarkt. Wanneer u buiten de camping wilt eten, kan u 2 degelijke herbergen vinden op korte afstand. Voorts kunt u dag en nacht gebruik maken van goed in orde gehouden toiletten, warme douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met staanplaatsen. Bovendien verhuren wij op het terrein verschillende trekkershutten, caravans en chalets. Op heel het terrein is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Antwerpen is een uitstekend uitgeruste camping met staanplaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met staanplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Antwerpen

Onze camping met staanplaatsen, centraal gelegen in het land, vlakbij Antwerpen is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met staanplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met staanplaatsen kan u zeer vlot een fietstripje ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Antwerpen

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Antwerpen!