Leuke camping met jaarplaatsen Ruisbroek

Een kostelijke camping met jaarplaatsen bij Ruisbroek

 Diepvennen, de beste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs schitterend gelegen vlakbij Ruisbroek

Slechts één perfecte locatie voor een onvergetelijke kampeerperiode in de omgeving van Ruisbroek: het camping met jaarplaatsen Diepvennen. Op de camping met jaarplaatsen die zeer wat dingen te bieden heeft, kunt u een fraaie vakantieperiode meemaken. Sporten, dat alles kan bij de camping met jaarplaatsen Diepvennen die uitgerust is met zwemvijver en visvijver en gelokaliseerd in de uitmuntende en fraaie omgeving nabij Ruisbroek. De speeltuin, het kinderbad en talrijke andere vormen van kinderentertainment maken dat de jongste kinderen zich geen enkele seconde vervelen op de camping met jaarplaatsen. Voorts leveren we bij Diepvennen animatie en horeca, een schitterende locatie, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en topanimatie in een prachtomgeving vlakbij Ruisbroek

Met een tweetal tavernes/restaurants en een automatenshop (snack- en drankautomaten) zal u op de %1 s van Diepvennen absoluut geen honger lijden. In ons fijne restaurant ‘Ter Wilgen’ kan u aangenaam genieten van overheerlijke gastronomie. Enthousiaste recreatieverenigingen amuseren onze kampeergasten met een zeer leuk animatie-aanbod waarbij zowel de jongeren en kinderen als de volwassen mensen aan hun trekken komen. Zodat u zich geen enkele minuut verveelt op de camping met jaarplaatsen. De minimarkt op de kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver moet zoeken voor de onmisbare aankopen. In de directe omgeving vindt u verder 2 gezellige herbergen. Verder kan u permanent gebruik maken van goed in orde gehouden sanitair, lekker warme douches en een wasserette.

De prima toegeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige luxe. Verder verhuren wij op het kampeerterrein meerdere caravans, trekkershutten en chalets. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Ruisbroek is een zeer goed uitgeruste camping met jaarplaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor uitstapjes naar Ruisbroek

U kunt Diepvennen, vlakbij Ruisbroek, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Ruisbroek is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Ruisbroek

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Ruisbroek!