Unieke camping met seizoensplaatsen Sint-Amands

Een fantastische camping met seizoensplaatsen bij Sint-Amands

 Diepvennen, de beste camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs wondermooi gesitueerd nabij Sint-Amands

1 adres voor een ongeëvenaarde vakantie nabij Sint-Amands: het camping met seizoensplaatsen Diepvennen. We hebben werkelijk alles in (ons gastvrije) huis om u een onvergetelijk logement te geven. Op de camping met seizoensplaatsen in de omgeving van Sint-Amands kunt u een zwempje doen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, afreageren op de sportterreinen (tennisterrein, tafeltennis, petanque,… ) of simpelweg lekker luieren. Kinderen kunnen als ze willen op de terreinen van onze camping met seizoensplaatsen zich uitleven in de mooie speeltuin of het populaire kinderbad. Daarbovenop hebben we bij Diepvennen animatie en horeca, in een oogverblindende locatie, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met topvoorzieningen en topanimatie in een leuke buurt bij Sint-Amands

Aan drank- en eetgelegenheden is er absoluut geen gebrek in camping met seizoensplaatsen Diepvennen, want naast onze 2 restaurant-taverenes hebben we snack- en drankautomaten die 24/24 beschikbaar zijn. In het gezellige restaurant ”Ter Wilgen” kan u ten volle genieten van fijne gerechten. Gedurende het kampeerseizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s door middel van een zeer afwisselend animatie-aanbod voor oud en jong. Zodat u zich geen enkel ogenblik verveelt op de camping met seizoensplaatsen. De minimarkt op de camping maakt dat u niet ver hoeft te zoeken voor de nodige boodschappen. In de nabije buurt vindt u voorts een paar gezellige herbergen. Bovendien kunt u gebruik maken van goed onderhouden sanitair, hete douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met seizoensplaatsen. Op het terrein zijn er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Sint-Amands is een zeer goed uitgeruste camping met seizoensplaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met seizoensplaatsen perfect geschikt voor uitjes naar Sint-Amands

Onze camping met seizoensplaatsen, strategisch gelegen in het land, bij Sint-Amands is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met seizoensplaatsen makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met seizoensplaatsen kunt u zeer vlot een fietstrip ondernemen maar het magistrale Mechelen. Via een ronduit prachtige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Amands

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Sint-Amands!