Leuke camping met chalets Duffel

Een unieke camping met chalets bij Duffel

 Diepvennen, de allerbeste camping met chalets met zwemparadijs fraai gesitueerd op korte afstand van Duffel

Voor een heuglijke vakantietijd voor de ganse familie vlakbij Duffel moet u echt bij onze camping met chalets zijn. Wij hebben alles in (ons gastvrije) huis om u een fantastisch logement te geven. Op het camping met chalets vlakbij Duffel kan u zwemmen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisterrein, petanque,… ) of doodleuk aangenaam op rust komen. De actieve kinderen kunnen op onze camping met chalets hun hartje ophalen in de veilige speeltuin of het populaire kinderbad. Verder leveren wij animatie en horeca, in een sublieme omgeving, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met chalets met topvoorzieningen en leuke animatie in een leuke buurt bij Duffel

Met 2 tavernes/restaurants en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zult u op onze %1 s van Diepvennen geen moment honger lijden. In het sfeervolle restaurant Ter Wilgen kunt u aangenaam genieten van lekkere gerechten. Recreatieverenigingen plezieren alle kampeerders met een geweldig gesmaakt animatieluik waarin zowel de jongere mensen als de iets oudere mensen zich zullen amuseren. Dolle pret gegarandeerd. De winkel op de kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver moet zoeken voor de broodnodige inkopen. In de directe omgeving vindt u voorts een paar herbergen. Daarbovenop kan u dag en nacht gebruik maken van zeer goed hygiënisch toiletten, hete douches en een handige wasserette.

De prima uitgeruste camping met chalets Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige luxe. Op het kampeerterrein staan er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Duffel is een uitstekend uitgeruste camping met chalets!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met chalets perfect geschikt voor tripjes naar Duffel

U kan Diepvennen, bij Duffel, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met chalets makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een oogverblindende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Duffel

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Duffel!