Unieke camping met toeristische plaatsen Meise

Een magnifieke camping met toeristische plaatsen bij Meise

 Diepvennen, de allerbeste camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs beeldig gesitueerd vlakbij Meise

Voor een onvergetelijke vakantieperiode voor de hele familie in de omgeving van Meise moet je echt bij onze camping met toeristische plaatsen zijn. We hebben absoluut alles in petto om iedereen een onvergetelijk verblijf te verschaffen. In het camping met toeristische plaatsen in de buurt van Meise kunt u zich aan een zwampartij wagen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisvelden, petanque,… ) of simpelweg aangenaam nietsdoen. De speeltuin, het kinderbad en vele andere speelmogelijkheden zorgen ervoor dat de kinderen zich geen seconde zullen vervelen op de camping met toeristische plaatsen. Voorts hebben we bij Diepvennen horeca en animatie, een oogverblindende locatie, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met topvoorzieningen en animatie op maat in een prachtbuurt vlakbij Meise

Met twee restaurants/tavernes en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen zeker geen honger hebben. In het gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u ten volle genieten van overheerlijke gerechten. Gespecialiseerde recreatieteams entertainen de gasten met een bijzonder gevuld animatie-aanbod waarbij zowel de jongeren en kinderen als de volwassen mensen zich zullen vermaken. Fun en plezier gegarandeerd. De minimarkt op onze camping zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te zoeken voor de nodige boodschappen. In de nabije buurt vindt u voorts een paar herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping schoon en prima onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en sanitair zijn voorzien op de camping met toeristische plaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met toeristische plaatsen. Op het kampeerterrein zijn er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met toeristische plaatsen is er te vinden in de buurt van Meise!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met toeristische plaatsen perfect geschikt voor uitstapjes naar Meise

Onze camping met toeristische plaatsen, centraal gesitueerd in het land, bij Meise is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 heel goed bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met toeristische plaatsen kunt u perfect een fietstrip ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De betoverende natuur bij Meise kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Meise

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Meise!