Fantastische camping met zwemvijver Antwerpen

Een luisterrijke camping met zwemvijver bij Antwerpen

 Diepvennen, de allerbeste camping met zwemvijver met zwemparadijs wondermooi gelegen op korte afstand van Antwerpen

1 topadres voor een ongeëvenaarde vakantie in de buurt van Antwerpen: camping met zwemvijver Diepvennen. In onze camping met zwemvijver die enorm wat dingen in huis heeft, kunt u een schitterende vakantie doormaken. In het camping met zwemvijver vlakbij Antwerpen kan u zwemmen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisvelden, petanque, tafeltennis,… ) of ongegeneerd zalig luieren. De actieve kinderen kunnen op onze camping met zwemvijver zich uitleven op de mooie speeltuin of het kinderbad. Daarbovenop leveren we bij Diepvennen animatie, horeca, middenin een natuurrijke setting, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met topvoorzieningen en topanimatie in een prachtbuurt vlakbij Antwerpen

Met twee restaurants/tavernes en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zal u op onze %1 s van Diepvennen zeker geen honger lijden. In het fijne restaurant ”Ter Wilgen” kunt u rustig genieten van overheerlijke gastronomie. Tijdens het vakantieseizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s met een zeer tof animatieprogramma voor alle leeftijdscategorieën. Vermaak gegarandeerd. De supermarkt/minimarkt op onze kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver moet lopen voor de broodnodige boodschappen. In de directe omgeving vindt u verder een paar sfeervolle herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij ons netjes en prima onderhouden: zowel toiletten, sanitair en wasserettes zijn tot uwer beschikking op de camping met zwemvijver.

De prima toegeruste camping met zwemvijver Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige luxe. Bovendien verhuren wij op het kampeerterrein meerdere caravans, trekkershutten en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met zwemvijver vindbaar in de buurt van Antwerpen!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met zwemvijver perfect geschikt voor uitstapjes naar Antwerpen

U kan Diepvennen, bij Antwerpen, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 supervlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met zwemvijver kunt u perfect een fietstrip ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Antwerpen is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Antwerpen

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Antwerpen!