Prachtige camping met trekkershutten Zemst

Een mooie camping met trekkershutten bij Zemst

 Diepvennen, de gedroomde camping met trekkershutten met zwemparadijs mooi gesitueerd vlakbij Zemst

Eén adres voor een onvergetelijke vakantie bij Zemst: camping met trekkershutten Diepvennen. We hebben werkelijk alles in ons arsenaal om iedereen een heuglijk verblijf te bezorgen. tafelen, het kan allemaal op de camping met trekkershutten uitgerust met zwemvijver en visvijver en gelokaliseerd in de uitmuntende en sublieme omgevingskader nabij Zemst. De speeltuin, het kinderbad en vele andere vormen van kinderentertainment staan er garant voor dat de jongste kinderen zich geen enkele seconde vervelen op de camping met trekkershutten. Vanzelfsprekend verschaffen wij ook animatiemogelijkheden, een fantastisch horeca-assortiment en buiten de kampeerterreinen is er een oogverblindende omgeving te ontdekken vlakbij Zemst.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met prima voorzieningen en animatie voor jong en oud in een leuke buurt nabij Zemst

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken is er geen gebrek in camping met trekkershutten Diepvennen, want naast onze twee eethuis/taverne-restaurants staan er snack- en drankautomaten die altijd beschikbaar staan. De topkeuken in ons restaurant Ter Wilgen is van onbetwiste topkwaliteit. Gespecialiseerde recreatieteams entertainen alle kampeerders met een zeer gesmaakt animatieluik waarbij zowel de jeugd als de iets oudere mensen zich zullen vermaken. Vermaak gegarandeerd. De supermarkt op de kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver moet hollen voor de dagelijkse inkopen. Wanneer u buiten de camping wilt eten, kan u twee puike gezellige herbergen vinden op korte afstand. Verder kunt u op ieder moment van de dag gebruik maken van netjes verzorgd toiletten, lekker warme douches en een handige wasserette.

De prima toegeruste camping met trekkershutten Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare comfort. Verder verhuren wij op het terrein verschillende trekkershutten, caravans en chalets. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met trekkershutten vindbaar in de buurt van Zemst!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met trekkershutten perfect geschikt voor uitjes naar Zemst

Onze camping met trekkershutten, centraal gelegen in het land, bij Zemst is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een fraaie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Zemst

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Zemst!