Unieke camping met toeristische plaatsen Merchtem

Een mooie camping met toeristische plaatsen bij Merchtem

 Diepvennen, de perfecte camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs schitterend gesitueerd vlakbij Merchtem

1 perfecte locatie voor een fabuleuze kampeertijd bij Merchtem: camping met toeristische plaatsen Diepvennen. We hebben absoluut alles in petto om iedereen een onvergetelijk logement te bezorgen. Relaxen sporten en tafelen, dat alles kan bij onze camping met toeristische plaatsen die beschikt over vis- en zwemvijver en bovendien gelegen in de inspirerende en betoverende buurt nabij Merchtem. Het kinderbad, het speelparadijs en andere kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer staan er garant voor dat de kinderen zich geen seconde zullen vervelen op de camping met toeristische plaatsen. Uiteraard voorzien we ook animatie voor jong en oud, een geweldig horeca-assortiment en buiten de camping is er een schilderachtige buurt te ontdekken rondom Merchtem.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met prima voorzieningen en leuke animatie in een prachtomgeving nabij Merchtem

Met 2 restaurant-tavernes en een paar automaten (drank- en snackautomaten) zal u op de %1 s van Diepvennen zeker geen honger hebben. De topkeuken in het restaurant Ter Wilgen is van topkwaliteit. Gedurende het seizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s dankzij een heel afwisselend animatieprogramma voor alle leeftijdscategorieën. Plezier gegarandeerd. De minimarkt op de camping zorgt ervoor dat u niet ver moet hollen voor de dagelijkse boodschappen. In de nabije omgeving vindt u daarbovenop een paar gezellige herbergen. Voorts kunt u permanent gebruik maken van goed hygiënisch toiletten, lekker warme douches en een wasserette.

De goed toegeruste camping met toeristische plaatsen Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare luxe. Op het kampeerterrein zijn er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Merchtem is een prima uitgeruste camping met toeristische plaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met toeristische plaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Merchtem

U kunt Diepvennen, bij Merchtem, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met per trein is de camping met toeristische plaatsen makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met toeristische plaatsen kan u zeer vlot een fietstrip ondernemen maar het magistrale Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Merchtem

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Merchtem!