Fantastische camping met seizoensplaatsen Grimbergen

Een fantastische camping met seizoensplaatsen bij Grimbergen

 Diepvennen, de ideale camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs wondermooi gesitueerd bij Grimbergen

Voor een onvergetelijke kampeervakantie voor de ganse familie in de buurt van Grimbergen moet u bij Diepvennen zijn. Wij hebben alles in huis om ieder een fantastisch logement aan te bieden. Relaxen sporten en tafelen, dat alles kan bij de camping met seizoensplaatsen voorzien van zwemvijver en visvijver en bovendien gelokaliseerd in de inspirerende en fabuleuze omgeving vlakbij Grimbergen. De speeltuin, het kinderbad en talrijke andere kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer maken dat de kleintjes zich geen enkele seconde vervelen op de camping met seizoensplaatsen. Voorts bieden we bij Diepvennen horeca, animatie, in een beeldige setting, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met topvoorzieningen en leuke animatie in een mooie omgeving bij Grimbergen

Aan eet-en drankmogelijkheden absoluut geen gebrek in camping met seizoensplaatsen Diepvennen, want naast onze 2 restaurant/tavernes voorzien we drank- en snackautomaten die 24/24 beschikbaar staan. In het fijne restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u genieten van overheerlijke gastronomie. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen plezieren alle kampeergasten met een geweldig leuk animatie-aanbod waarin zowel de jongeren en kinderen als de volwassenen zich zullen amuseren. Dolle pret gegarandeerd. De winkel op de camping zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te zoeken voor de dagelijkse boodschappen. Als u niet op het terrein wilt eten, kunt u een paar uitstekende gezellige herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De wasinfrastructuur is op onze camping proper en prima onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn tot uw beschikking op de camping met seizoensplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met seizoensplaatsen. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Grimbergen is een prima uitgeruste camping met seizoensplaatsen!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met seizoensplaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Grimbergen

U kan Diepvennen, vlakbij Grimbergen, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met seizoensplaatsen makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met seizoensplaatsen kunt u zeer vlot een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De grandioze natuur bij Grimbergen kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Grimbergen

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Grimbergen!