Unieke camping met chalets Boom

Een schitterende camping met chalets bij Boom

 Diepvennen, de ideale camping met chalets met zwemparadijs beeldig gesitueerd nabij Boom

Slechts één perfect adres voor een fabuleuze kampeerperiode vlakbij Boom: camping met chalets Diepvennen. Op de camping met chalets die zeer wat dingen in huis heeft, kunt u een ronduit prachtige campingtijd beleven. Op de camping met chalets in de buurt van Boom kan u een zwempje doen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, genieten van de sportvelden (tennisveld, ping pong,… ) of ongegeneerd heerlijk luieren. De actieve kinderen kunnen op de camping met chalets hun hartje ophalen in de veilige speeltuin of het kinderbad. Bovendien hebben wij animatie, horeca, een fraaie omgeving, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met chalets met topvoorzieningen en leuke animatie in een leuke buurt bij Boom

Met een tweetal tavernes/restaurants en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen geen moment honger lijden. In ons gezellige restaurant Ter Wilgen kunt u genieten van lekkere gastronomie. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen entertainen onze kampeerders met een bijzonder gevuld animatieluik waarin zowel de jongeren als de iets oudere mensen zich zullen vermaken. Fun gegarandeerd. Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver weg, want op het terrein zelf van de camping met chalets is er een uitstekend geëquipeerde supermarkt/minimarkt. Indien u buiten de camping wilt tafelen, kan u 2 prima gezellige herbergen uitproberen op wandelafstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping netjes en uitstekend onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en sanitair zijn aanwezig op de camping met chalets.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met chalets. Op het terrein staan er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met chalets vindbaar in de buurt van Boom!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met chalets ideaal geschikt voor uitjes naar Boom

Onze camping met chalets, strategisch gesitueerd in het land, vlakbij Boom is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met chalets makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met chalets kan u zeer vlot een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. Via een wondermooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Boom is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Boom

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Boom!