Leuke camping met jaarplaatsen Willebroek

Een schitterende camping met jaarplaatsen bij Willebroek

 Diepvennen, de gedroomde camping met jaarplaatsen met zwemparadijs knap gesitueerd op korte afstand van Willebroek

Voor een geweldige vakantieperiode voor de ganse familie vlakbij Willebroek moet u bij onze camping met jaarplaatsen zijn. We hebben werkelijk alles in petto om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Sporten, zwemmen, relaxen, dat alles kan in onze camping met jaarplaatsen die beschikt over zwemvijver en visvijver en gelegen in de kansrijke en beeldige omgevingskader vlakbij Willebroek. Kinderen kunnen op onze camping met jaarplaatsen zich uitleven in de mooie speeltuin of het propere kinderbad. Uiteraard verschaffen wij daarnaast ook animatiemogelijkheden, een top horeca-aanbod en naast de kampeerterreinen is er een sublieme buurt te verkennen op korte afstand van Willebroek.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en animatie voor jong en oud in een mooie omgeving nabij Willebroek

Met een tweetal restaurants/tavernes en een paar automaten (drank- en snackautomaten) zult u op de %1 s in Diepvennen geen honger hebben. De heerlijke keuken in het gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ is van hoge kwaliteit. Recreatieverenigingen verwennen alle kampeerders met een geweldig leuk animatieprogramma waarbij zowel de jongeren en kinderen als de volwassen mensen zich zullen vermaken. Dat alles zodat u zich geen enkele minuut verveelt op de camping met jaarplaatsen. Voor de dagelijks nodige boodschappen hoeft u niet ver te lopen, want pal op de kampeerterreinen van de camping met jaarplaatsen is er een goed gesorteerde minimarkt. Als u buiten de campingplaats wilt eten, kan u een tweetal puike gezellige herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping netjes en uitstekend onderhouden: zowel warme douches, sanitair en een wasserette zijn voorzien op de camping met jaarplaatsen.

De prima toegeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige luxe. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Willebroek is een uitstekend uitgeruste camping met jaarplaatsen!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Willebroek

U kunt Diepvennen, bij Willebroek, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kunt u perfect een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. Via een fabuleuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Willebroek

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Willebroek!