Prachtige camping met seizoensplaatsen Boom

Een prachtige camping met seizoensplaatsen bij Boom

 Diepvennen, de ideale camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs geweldig gelegen op korte afstand van Boom

Slechts één topper voor een fabuleuze kampeerperiode in de nabije omgeving van Boom: camping met seizoensplaatsen Diepvennen. We hebben werkelijk alles in huis om ieder een geweldig verblijf te verschaffen. In de camping met seizoensplaatsen vlakbij Boom kan u zich aan een zwempartijtje wagen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, genieten van de sportvelden (tennisveld, tafeltennis, petanque,… ) of ongegeneerd lekker luieren. De actieve kinderen kunnen als ze willen op de terreinen van de camping met seizoensplaatsen zich uitleven in de veilige speeltuin of het populaire kinderbad. Bovendien hebben wij horeca, animatie, in een beeldige locatie, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een leuke buurt nabij Boom

Aan drank- en eetgelegenheden is er absoluut geen tekort bij camping met seizoensplaatsen Diepvennen, want bovenop onze 2 restaurant/tavernes hebben we drank- en snackautomaten die permanent beschikbaar staan. De keuken in het restaurant ”Ter Wilgen” is van topkwaliteit. Tijdens het kampeerseizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s met een enorm leuk animatie-aanbod voor alle leeftijdscategorieën. Dat alles zodat u zich geen enkele minuut verveelt op onze camping met seizoensplaatsen. Voor uw dagelijkse kleine winkelaankopen hoeft u niet ver te lopen, want op het terrein zelf van de camping met seizoensplaatsen staat er een goed uitgeruste minimarkt/supermarkt. In de nabije omtrek vindt u trouwens enkele gezellige herbergen. Voorts kan u dag en nacht gebruik maken van netjes onderhouden sanitair, hete douches en een handige wasserette.

De goed toegeruste camping met seizoensplaatsen Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare comfort. Voorts verhuren wij op het kampeerterrein verschillende trekkershutten, caravans en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Boom is een zeer goed toegeruste camping met seizoensplaatsen!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met seizoensplaatsen perfect geschikt voor uitjes naar Boom

Onze camping met seizoensplaatsen, strategisch gesitueerd in het land, vlakbij Boom is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 supervlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De schilderachtige natuur bij Boom kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Boom

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Boom!