Leuke camping met trekkershutten Merchtem

Een mooie camping met trekkershutten bij Merchtem

 Diepvennen, de ideale camping met trekkershutten met zwemparadijs knap gelegen vlakbij Merchtem

Eén adres voor een fantastische vakantie bij Merchtem: camping met trekkershutten Diepvennen. We hebben alles in (ons gastvrije) huis om u een geweldig verblijf te verschaffen. In de camping met trekkershutten in de buurt van Merchtem kan u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisvelden, ping pong,… ) of doodleuk aangenaam nietsdoen. De actieve kinderen kunnen altijd op de camping met trekkershutten zich uitleven in de speeltuin of het propere kinderbad. Natuurlijk garanderen we ook animatie op maat, een top horeca-aanbod en vlak naast de camping is er een fraaie omgeving te ontdekken nabij Merchtem.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met prima voorzieningen en leuke animatie in een mooie omgeving vlakbij Merchtem

Aan drank- en eetmogelijkheden is er absoluut geen tekort in camping met trekkershutten Diepvennen, want bovenop onze 2 taverne-restaurants bieden we zowel snack- als drankautomaten die permanent goed gevuld en beschikbaar staan. De topkeuken in ons knusse restaurant ”Ter Wilgen” is van topkwaliteit. Gedurende het kampeerseizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s dmv een enorm gevarieerd animatieprogramma voor zowel jong als oud. Dat alles zodat u zich geen seconde verveelt op onze camping met trekkershutten. De minimarkt op onze camping maakt dat u niet ver hoeft te lopen voor de onmisbare aankopen. In de nabije omgeving vindt u trouwens een paar knusse herbergen. De wasinfrastructuur is bij Diepvennen proper en zeer goed onderhouden: zowel een wasserette, toiletten en warme douches zijn voorzien op de camping met trekkershutten.

De prima uitgeruste camping met trekkershutten Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare luxe. Op het kampeerterrein staan er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met trekkershutten vindbaar in de buurt van Merchtem!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met trekkershutten ideaal geschikt voor uitjes naar Merchtem

U kan Diepvennen, vlakbij Merchtem, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 heel goed bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook veel goed verscholen natuurschoon. De betoverende natuur bij Merchtem kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Merchtem

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Merchtem!