Unieke camping met zwemvijver Rumst

Een fraaie camping met zwemvijver bij Rumst

 Diepvennen, de allerbeste camping met zwemvijver met zwemparadijs beeldig gesitueerd vlakbij Rumst

Voor een fantastische vakantietijd voor de ganse familie in de buurt van Rumst moet u bij camping met zwemvijver Diepvennen zijn. Wij hebben alles in huis om ieder een fantastisch verblijf aan te bieden. Sporten, relaxen, zwemmen, al die dingen kunnen bij onze camping met zwemvijver Diepvennen die beschikt over zwemvijver en visvijver en gelegen in de inspirerende en sublieme setting van Rumst. De allerkleinsten kunnen als ze willen op de terreinen van onze camping met zwemvijver hun hartje ophalen in de speeltuin of het propere kinderbad. Uiteraard verschaffen wij daarnaast ook animatie op maat, een uitgebreid horeca-aanbod en vlak naast de kampeerterreinen is er een heerlijke omgeving te verkennen op korte afstand van Rumst.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met degelijke faciliteiten en animatie voor jong en oud in een topomgeving nabij Rumst

Aan gelegenheden voor drank en eten absoluut geen gebrek in camping met zwemvijver Diepvennen, want bovenop onze 2 taverne-restaurants voorzien we zowel drank- als snackautomaten die altijd goed gevuld en beschikbaar zijn. In het sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ kan u aangenaam genieten van fijne schotels. Recreatieverenigingen plezieren de kampeerders met een bijzonder gevuld animatieprogramma waarbij zowel de jeugd als de volwassenen en senioren zich zullen amuseren. Met als doel dat u zich geen seconde verveelt op onze camping met zwemvijver. Voor de dagelijkse boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op het terrein van de camping met zwemvijver staat een prima geëquipeerde minimarkt. In de directe buurt vindt u verder twee sfeervolle herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping proper en prima onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn aanwezig op de camping met zwemvijver.

De prima toegeruste camping met zwemvijver Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare luxe. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Rumst is een prima toegeruste camping met zwemvijver!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met zwemvijver ideaal geschikt voor tripjes naar Rumst

Onze camping met zwemvijver, strategisch gesitueerd in het land, bij Rumst is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met zwemvijver kunt u perfect een fietstripje maken maar het magistrale Mechelen. Via een ronduit prachtige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De oogverblindende natuur bij Rumst kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Rumst

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Rumst!