Prachtige camping met toeristische plaatsen Oppuurs

Een fantastische camping met toeristische plaatsen bij Oppuurs

 Diepvennen, de beste camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs geweldig gesitueerd bij Oppuurs

Voor een fantastische vakantietijd voor het hele gezin nabij Oppuurs moet u echt bij camping met toeristische plaatsen Diepvennen aankloppen. Wij hebben absoluut alles in petto om u een onvergetelijk logement te bezorgen. tafelen, het kan allemaal op onze camping met toeristische plaatsen Diepvennen die voorzien is van visvijver en zwempoel en bovendien gelegen in de inspirerende en grandioze omgevingskader in de omgeving van Oppuurs. De actieve kinderen kunnen altijd op de camping met toeristische plaatsen zich uitleven op de speeltuin of het populaire kinderbad. Vanzelfsprekend voorzien we ook animatie, een mooi horeca-aanbod en buiten de camping valt er een fraaie buurt te verkennen nabij Oppuurs.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met prima voorzieningen en leuke animatie in een prachtomgeving nabij Oppuurs

Met twee tavernes/restaurants en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zal u op onze %1 s van Diepvennen absoluut geen honger hebben. De topkeuken in het gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ is van enorm goede kwaliteit. Enthousiaste recreatieverenigingen verwennen onze kampeergasten met een geweldig geslaagd animatieluik waarin zowel de jongeren en kinderen als de volwassenen en senioren zich zullen vermaken. Fun en plezier gegarandeerd. Voor uw nodige inkopen en boodschappen hoeft u niet ver weg, want pal op het terrein zelf van de camping met toeristische plaatsen staat er een prima uitgeruste minimarkt/supermarkt. In de directe buurt vindt u voorts twee gezellige herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij Diepvennen schoon en goed onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn tot uwer beschikking op de camping met toeristische plaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met toeristische plaatsen. Daarbovenop verhuren wij op het terrein meerdere chalets, trekkershutten en caravans. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Oppuurs is een prima uitgeruste camping met toeristische plaatsen!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met toeristische plaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Oppuurs

Onze camping met toeristische plaatsen, strategisch gesitueerd in het land, bij Oppuurs is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 heel goed bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een schilderachtige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Oppuurs

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Oppuurs!