Fantastische camping met seizoensplaatsen Opwijk

Een schitterende camping met seizoensplaatsen bij Opwijk

 Diepvennen, de perfecte camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs beeldig gesitueerd in de buurt van Opwijk

1 topadres voor een formidabele kampeerperiode nabij Opwijk: camping met seizoensplaatsen Diepvennen. Op onze camping met seizoensplaatsen die zeer veel te bieden heeft, kan u een sublieme vakantieperiode meemaken. uitrusten, al dat kan in de camping met seizoensplaatsen uitgerust met visvijver en zwempoel en gesitueerd in de interessante en wondermooie omgevingskader nabij Opwijk. Het kinderbad, de speeltuin en talrijke andere mogelijkheden tot kinderamusement maken dat de kleintjes zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met seizoensplaatsen. Natuurlijk bieden wij ook animatie, een geweldig horeca-assortiment en buiten de camping is er een sublieme buurt te ontdekken op korte afstand van Opwijk.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met topvoorzieningen en leuke animatie in een prachtbuurt bij Opwijk

Aan drank- en eetgelegenheden absoluut geen tekort bij camping met seizoensplaatsen Diepvennen, want naast onze 2 restaurant-taverenes bieden we zowel snack- als drankautomaten die 24/24 goed gevuld en beschikbaar staan. In ons gezellige restaurant ”Ter Wilgen” kan u rustig genieten van fijne gastronomie. Gedurende het kampeerseizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s dankzij een heel tof animatie-aanbod voor zowel kinderen als volwassen. Zodat u zich geen minuut verveelt op de camping met seizoensplaatsen. Voor uw nodige kleine winkelaankopen hoeft u niet kilometers ver weg, want op het terrein van de camping met seizoensplaatsen is een degelijk gesorteerde minimarkt/supermarkt. Als u buiten de campingplaats wilt tafelen, kunt u enkele uitstekende gezellige herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De wasinfrastructuur is bij Diepvennen netjes en zeer goed onderhouden: zowel warme douches, toiletten en een wasserette zijn aanwezig op de camping met seizoensplaatsen.

De goed uitgeruste camping met seizoensplaatsen Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare luxe. Op het terrein staan er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Opwijk is een prima toegeruste camping met seizoensplaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met seizoensplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Opwijk

U kan Diepvennen, bij Opwijk, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met met de trein is de camping met seizoensplaatsen makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een schitterende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De schilderachtige natuur bij Opwijk kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Opwijk

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Opwijk!