Unieke camping met seizoensplaatsen Bornem

Een luisterrijke camping met seizoensplaatsen bij Bornem

 Diepvennen, de perfecte camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs wondermooi gelegen vlakbij Bornem

1 topadres voor een onovertroffen kampeertijd in de nabije omgeving van Bornem: camping met seizoensplaatsen Diepvennen. Wij hebben absoluut alles in (ons gastvrije) huis om u een formidabel logement aan te bieden. In de camping met seizoensplaatsen niet ver van Bornem kan u zwemmen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, genieten van de sportvelden (tennisveld, petanque, tafeltennis,… ) of aangenaam zalig op rust komen. De allerkleinsten kunnen altijd op de camping met seizoensplaatsen hun hartje ophalen in de veilige speeltuin of het propere kinderbad. Uiteraard voorzien we daarnaast ook animatie, een mooi horeca-assortiment en naast de kampeerterreinen valt er een sublieme buurt te ontdekken rondom Bornem.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met degelijke faciliteiten en animatie voor jong en oud in een leuke buurt bij Bornem

Met 2 restaurants/tavernes en een paar automaten (drank- en snackautomaten) zal u op onze %1 s van Diepvennen geen honger lijden. In ons gezellige restaurant Ter Wilgen kan u rustig genieten van heerlijke schotels. Gespecialiseerde recreatieteams verwennen de gasten met een zeer gevuld animatieprogramma waarbij zowel de jongeren als de volwassen mensen zich zullen vermaken. Dat alles zodat u zich geen minuut verveelt op de camping met seizoensplaatsen. De winkel op onze camping maakt dat u niet ver hoeft te lopen voor de dagelijkse boodschappen. In de directe omgeving vindt u verder twee knusse herbergen. Verder kan u op ieder moment van de dag gebruik maken van goed in orde gehouden sanitair, lekker warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met seizoensplaatsen. Verder verhuren wij op het terrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Bornem is een prima toegeruste camping met seizoensplaatsen!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met seizoensplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Bornem

U kunt Diepvennen, bij Bornem, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met per trein is de camping met seizoensplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Bornem is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Bornem

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Bornem!