Fantastische camping met seizoensplaatsen Sint-Katelijne-Waver

Een schitterende camping met seizoensplaatsen bij Sint-Katelijne-Waver

 Diepvennen, de gedroomde camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs knap gelegen in de buurt van Sint-Katelijne-Waver

Voor een heuglijke kampeervakantie voor het hele gezin bij Sint-Katelijne-Waver moet u echt bij onze camping met seizoensplaatsen zijn. In de camping met seizoensplaatsen die enorm veel te bieden heeft, kunt u een wondermooie vakantie beleven. Tafelen, uitrusten, sporten, het kan allemaal in onze camping met seizoensplaatsen die voorzien is van vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en gesitueerd in de inspirerende en aangename omgeving in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver. Kinderen kunnen op de terreinen van de camping met seizoensplaatsen zich uitleven op de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Natuurlijk voorzien wij daarnaast ook animatie op maat, een geweldig horeca-aanbod en vlak naast de kampeerterreinen valt er een fameuze omgeving te ontdekken rondom Sint-Katelijne-Waver.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met topvoorzieningen en leuke animatie in een leuke buurt nabij Sint-Katelijne-Waver

Met een tweetal tavernes/restaurants en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zult u op onze %1 s in Diepvennen geen moment honger hebben. In het sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ kan u ten volle genieten van heerlijke gastronomie. Gedurende het seizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning dankzij een enorm gevarieerd animatie-aanbod voor oud en jong. Met als doel dat u zich geen enkele minuut verveelt op de camping met seizoensplaatsen. De minimarkt op onze camping maakt dat u niet ver moet hollen voor de broodnodige inkopen. In de nabije omgeving vindt u verder een paar herbergen. Verder kunt u dag en nacht gebruik maken van goed verzorgd sanitair, lekker warme douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met seizoensplaatsen. Daarbovenop verhuren wij op het terrein meerdere chalets, trekkershutten en caravans. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Sint-Katelijne-Waver is een zeer goed uitgeruste camping met seizoensplaatsen!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met seizoensplaatsen perfect geschikt voor tripjes naar Sint-Katelijne-Waver

U kunt Diepvennen, bij Sint-Katelijne-Waver, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met per trein is de camping met seizoensplaatsen makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De schilderachtige natuur bij Sint-Katelijne-Waver kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Katelijne-Waver

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Sint-Katelijne-Waver!