Unieke camping Sint-Amands

Een luisterrijke camping bij Sint-Amands

 Diepvennen, de perfecte camping met zwemparadijs fantastisch gesitueerd in de omgeving van Sint-Amands

1 perfecte locatie voor een onvergetelijke kampeertijd vlakbij Sint-Amands: camping Diepvennen. Op de camping die zeer wat dingen te bieden heeft, kan u een fraaie kampeervakantie meemaken. Op de camping vlakbij Sint-Amands kunt u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisvelden, petanque of tafeltennis,… ) of gewoon heerlijk luieren. Kinderen kunnen als ze willen op de terreinen van onze camping zich uitleven op de mooie speeltuin of het goed onderhouden kinderbad. Bovendien hebben we bij Diepvennen horeca, animatie, een betoverende buurt, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met goede accommodatie en animatie voor jong en oud in een prachtomgeving vlakbij Sint-Amands

Met 2 taverne-restaurtants en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zult u op de %1 s van Diepvennen absoluut geen honger lijden. In het sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ kan u ten volle genieten van overheerlijke schotels. Tijdens het volledige seizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s door middel van een zeer tof animatie-aanbod voor enerzijds kinderen en anderzijds volwassenen. Plezier gegarandeerd. De minimarkt op onze camping maakt dat u niet ver moet hollen voor de dagelijkse boodschappen. In de directe omtrek vindt u voorts een tweetal herbergen. Daarbovenop kunt u permanent gebruik maken van goed in orde gehouden toiletten, warme douches en een wasserette.

De goed toegeruste camping Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige comfort. Op het terrein staan er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter uitgeruste camping vindbaar in de omgeving van Sint-Amands!

Centraal gelegen Diepvennen, camping ideaal geschikt voor tripjes naar Sint-Amands

U kunt Diepvennen, vlakbij Sint-Amands, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met met de trein is de camping makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping kunt u perfect een fietstripje ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De fraaie natuur bij Sint-Amands kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Amands

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Sint-Amands!