Fantastische camping met seizoensplaatsen Willebroek

Een oogverblindende camping met seizoensplaatsen bij Willebroek

 Diepvennen, de allerbeste camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs wondermooi gesitueerd op korte afstand van Willebroek

Voor een heerlijke vakantie voor het ganse gezin bij Willebroek moet je echt bij onze camping met seizoensplaatsen aankloppen. In onze camping met seizoensplaatsen die heel wat dingen te bieden heeft, kunt u een fameuze kampeertijd meemaken. Sporten, zwemmen, relaxen, het kan allemaal bij onze camping met seizoensplaatsen Diepvennen die uitgerust is met zwem- en visvijver en bovendien gelegen in de interessante en schilderachtige setting nabij Willebroek. De actieve kinderen kunnen als ze willen op onze camping met seizoensplaatsen zich uitleven op de speeltuin of het kleurrijke kinderband. Voorts leveren we bij Diepvennen horeca, animatie, middenin een sublieme omgeving, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een topomgeving nabij Willebroek

Aan drank- en eetgelegenheden is er absoluut geen tekort in camping met seizoensplaatsen Diepvennen, want naast de twee eethuis/taverne-restaurants hebben we drank- en snackautomaten die altijd beschikbaar zijn. De heerlijke keuken in het gezellige restaurant ”Ter Wilgen” is van enorm goede kwaliteit. Gespecialiseerde recreatieteams plezieren onze gasten met een bijzonder gesmaakt animatieluik waarbij zowel de jongere mensen als de volwassenen zich zullen vermaken. Zodat u zich geen enkele minuut verveelt op de camping met seizoensplaatsen. De winkel op de camping maakt dat u niet ver moet gaan voor de dagelijkse inkopen. Als u buiten het terrein wilt eten, kunt u twee puike herbergen uitproberen op wandelafstand. De wasfaciliteiten zijn op onze camping netjes en goed onderhouden: zowel toiletten, sanitair en wasserettes zijn voorzien op de camping met seizoensplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met seizoensplaatsen. Daarbovenop verhuren wij op het kampeerterrein meerdere chalets, trekkershutten en caravans. Overal is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Willebroek is een zeer goed toegeruste camping met seizoensplaatsen!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met seizoensplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Willebroek

U kan Diepvennen, vlakbij Willebroek, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De fraaie natuur bij Willebroek kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Willebroek

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Willebroek!