Unieke camping met stacaravans Brussel

Een luisterrijke camping met stacaravans bij Brussel

 Diepvennen, de gedroomde camping met stacaravans met zwemparadijs schitterend gelegen bij Brussel

Voor een onvergetelijke vakantietijd voor de hele familie in de buurt van Brussel moet u bij Diepvennen langskomen. Wij hebben werkelijk alles in ons arsenaal om u een heuglijk verblijf te verschaffen. Op de camping met stacaravans in de buurt van Brussel kunt u zich aan een zwempartijtje wagen in de zwemvijver, vissen in de visvijver, afreageren op de sportterreinen (tennisvelden, ping pong,… ) of ongegeneerd aangenaam luieren. Kinderen kunnen als ze willen op de terreinen van onze camping met stacaravans hun hartje ophalen op de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Verder bieden wij animatie, horeca, in een natuurrijke omgeving, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met stacaravans met prima voorzieningen en topanimatie in een mooie omgeving nabij Brussel

Aan eet- en drankgelegenheden geen tekort bij camping met stacaravans Diepvennen, want naast de twee restaurant/tavernes voorzien we zowel snack- als drankautomaten die 24/24 goed gevuld en beschikbaar staan. In het fijne restaurant ”Ter Wilgen” kan u ten volle genieten van heerlijke gastronomie. Gespecialiseerde recreatieteams verwennen alle kampeerders met een enorm tof animatieprogramma waarin zowel de jongeren en kinderen als de volwassenen en senioren hun gading vinden. Met als doel dat u zich geen seconde verveelt op de camping met stacaravans. De winkel op de kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te zoeken voor de broodnodige boodschappen. Indien u niet op het terrein wilt tafelen, kunt u 2 degelijke herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De wasinfrastructuur is bij Diepvennen netjes en uitstekend onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn tot uw beschikking op de camping met stacaravans.

De goed toegeruste camping met stacaravans Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare comfort. Voorts verhuren wij op het terrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met stacaravans vindbaar in de ruime omgeving van Brussel!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met stacaravans perfect geschikt voor uitstapjes naar Brussel

U kan Diepvennen, vlakbij Brussel, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met met de trein is de camping met stacaravans makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met stacaravans kan u perfect een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Brussel

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Brussel!