Prachtige camping met chalets Puurs

Een oogverblindende camping met chalets bij Puurs

 Diepvennen, de beste camping met chalets met zwemparadijs schitterend gesitueerd bij Puurs

Voor een heerlijke vakantieperiode voor de hele familie vlakbij Puurs moet je echt bij onze camping met chalets aankloppen. In de camping met chalets die enorm wat dingen in huis heeft, kan u een grandioze kampeertijd beleven. tafelen, al dat kan bij onze camping met chalets die voorzien is van zwemvijver en visvijver en gesitueerd in de kansrijke en fameuze buurt van Puurs. Het kinderbad, de speeltuin en andere vormen van kinderentertainment maken dat de ‘kids’ zich geen enkel moment vervelen op de camping met chalets. Vanzelfsprekend bieden we daarnaast ook animatie voor jong en oud, een geweldig horeca-assortiment en buiten de kampeerterreinen valt er een heerlijke buurt te ontdekken rondom Puurs.

Lees meer

Een camping met chalets met goede accommodatie en animatie voor jong en oud in een prachtbuurt vlakbij Puurs

Aan drank- en eetgelegenheden geen tekort in camping met chalets Diepvennen, want naast de 2 taverne-restaurants voorzien we drank- en snackautomaten die permanent goed gevuld en beschikbaar zijn. In ons restaurant ”Ter Wilgen” kunt u ten volle genieten van overheerlijke gastronomie. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen entertainen onze kampeerders met een enorm gesmaakt animatie-aanbod waarbij zowel de jeugd als de volwassen mensen zich zullen amuseren. Dat alles zodat u zich geen enkele minuut verveelt op onze camping met chalets. Voor uw dagelijks nodige kleine winkelaankopen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want op het terrein zelf van de camping met chalets staat er een prima uitgeruste supermarkt. Als u niet op de campingplaats wilt eten, kan u een paar puike gezellige herbergen vinden op wandelafstand. Daarnaast kan u dag en nacht gebruik maken van zeer goed verzorgd sanitair, warme douches en een handige wasserette.

De goed uitgeruste camping met chalets Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige luxe. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met chalets is er te vinden in de ruime omgeving van Puurs!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met chalets perfect geschikt voor tripjes naar Puurs

Onze camping met chalets, strategisch gesitueerd in het land, vlakbij Puurs is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met chalets makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een grandioze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Puurs

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Puurs!