Prachtige camping met staanplaatsen Vilvoorde

Een schitterende camping met staanplaatsen bij Vilvoorde

 Diepvennen, de beste camping met staanplaatsen met zwemparadijs schitterend gelegen vlakbij Vilvoorde

Slechts één toplocatie voor een ongeëvenaarde kampeertijd vlakbij Vilvoorde: camping met staanplaatsen Diepvennen. We hebben absoluut alles in huis om ieder een geweldig logement te bezorgen. Op de camping met staanplaatsen nabij Vilvoorde kunt u een zwempje doen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisterrein, petanque,… ) of gewoon aangenaam relaxen. Kinderen kunnen als ze willen op de terreinen van onze camping met staanplaatsen zich uitleven op de mooie speeltuin of het kinderbad. Uiteraard verschaffen we eveneens animatie op maat, een mooi horeca-assortiment en vlak naast de camping valt er een fraaie omgeving te verkennen vlakbij Vilvoorde.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met topvoorzieningen en animatie op maat in een leuke buurt nabij Vilvoorde

Met 2 restaurants/tavernes en een automatenshop (snack- en drankautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen geen moment honger hebben. In ons restaurant Ter Wilgen kan u ten volle genieten van lekkere gastronomie. Tijdens het volledige seizoen zorgen recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning met een zeer afwisselend animatieprogramma voor mensen van alle leeftijden. Vermaak gegarandeerd. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want pal op het terrein zelf van de camping met staanplaatsen is een degelijk uitgeruste supermarkt/minimarkt. Wanneer u niet op het kampeerterrein wilt eten, kan u een tweetal degelijke gezellige herbergen vinden op korte afstand. De wasfaciliteiten zijn op onze camping schoon en uitstekend onderhouden: zowel warme douches, sanitair en een wasserette zijn tot uw beschikking op de camping met staanplaatsen.

De goed toegeruste camping met staanplaatsen Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare luxe. Daarbovenop verhuren wij op het terrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Overal is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Vilvoorde is een uitstekend toegeruste camping met staanplaatsen!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met staanplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Vilvoorde

Onze camping met staanplaatsen, centraal gelegen in het land, bij Vilvoorde is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 supervlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Vilvoorde is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Vilvoorde

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Vilvoorde!