Prachtige camping met toeristische plaatsen Dendermonde

Een kostelijke camping met toeristische plaatsen bij Dendermonde

 Diepvennen, de allerbeste camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs fantastisch gelegen in de omgeving van Dendermonde

Slechts één perfect adres voor een onvergetelijke vakantie bij Dendermonde: camping met toeristische plaatsen Diepvennen. We hebben absoluut alles in huis om iedereen een heuglijk logement te geven. Sporten, het kan allemaal in de camping met toeristische plaatsen die uitgerust is met zwempoel en visvijver en bovendien gelokaliseerd in de uitmuntende en sublieme omgevingskader vlakbij Dendermonde. De actieve kinderen kunnen altijd op de camping met toeristische plaatsen zich uitleven op de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Daarbovenop leveren wij animatie en horeca, een beeldige setting, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met degelijke faciliteiten en leuke animatie in een prachtbuurt nabij Dendermonde

Aan drank- en eetmogelijkheden is er geen tekort in camping met toeristische plaatsen Diepvennen, want bovenop de twee restaurant/tavernes hebben we snack- en drankautomaten die 24/24 goed gevuld en beschikbaar staan. In het restaurant ”Ter Wilgen” kunt u genieten van fijne gastronomie. Enthousiaste recreatieverenigingen plezieren alle gasten met een bijzonder gevuld animatieprogramma waarbij zowel de jongeren als de iets oudere mensen hun gading vinden. Fun en plezier gegarandeerd. Voor de dagelijkse boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op het terrein zelf van de camping met toeristische plaatsen is een prima geëquipeerde minimarkt/supermarkt. In de directe omgeving vindt u daarbovenop 2 sfeervolle herbergen. De wasinfrastructuur is bij ons netjes en prima onderhouden: zowel sanitair, warme douches en een wasserette zijn aanwezig op de camping met toeristische plaatsen.

De goed uitgeruste camping met toeristische plaatsen Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Op het terrein zijn er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Dendermonde is een uitstekend toegeruste camping met toeristische plaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met toeristische plaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Dendermonde

Onze camping met toeristische plaatsen, strategisch gesitueerd in het land, bij Dendermonde is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met toeristische plaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met toeristische plaatsen kan u zeer vlot een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Dendermonde is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Dendermonde

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Dendermonde!