Fantastische camping met staanplaatsen Grimbergen

Een fantastische camping met staanplaatsen bij Grimbergen

 Diepvennen, de allerbeste camping met staanplaatsen met zwemparadijs geweldig gelegen in de buurt van Grimbergen

Voor een heuglijke vakantieperiode voor de hele familie in de omgeving van Grimbergen moet u echt bij Diepvennen aankloppen. Wij hebben alles in ons arsenaal om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. In het camping met staanplaatsen in de omgeving van Grimbergen kan u een zwempje doen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisvelden, tafeltennis, petanque,… ) of zorgeloos aangenaam relaxen. De speeltuin, het kinderbad en andere kindervermaak maken dat de jongste kinderen zich geen seconde vervelen op de camping met staanplaatsen. Verder hebben we bij Diepvennen horeca en animatie, middenin een wondermooie buurt, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met prima voorzieningen en leuke animatie in een mooie omgeving bij Grimbergen

Met twee restaurants/tavernes en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen zeker geen honger hebben. De topkeuken in het restaurant Ter Wilgen is van topkwaliteit. Enthousiaste recreatieverenigingen verwennen al onze kampeerders met een bijzonder leuk animatieluik waarin zowel de jongeren en kinderen als de volwassen mensen zich zullen amuseren. Dat alles zodat u zich geen enkele minuut verveelt op de camping met staanplaatsen. De minimarkt op de camping zorgt ervoor dat u niet ver moet lopen voor de broodnodige aankopen. In de directe omtrek vindt u verder 2 gezellige herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij ons proper en prima onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn tot uwer beschikking op de camping met staanplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met staanplaatsen. Op het kampeerterrein zijn er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Overal is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Grimbergen is een prima uitgeruste camping met staanplaatsen!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met staanplaatsen perfect geschikt voor uitstapjes naar Grimbergen

U kunt Diepvennen, bij Grimbergen, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met staanplaatsen kunt u zeer vlot een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. Via een heerlijke route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De grandioze natuur bij Grimbergen kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Grimbergen

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Grimbergen!