Leuke camping Antwerpen

Een fraaie camping bij Antwerpen

 Diepvennen, de allerbeste camping met zwemparadijs schitterend gesitueerd vlakbij Antwerpen

Voor een fantastische kampeervakantie voor het ganse gezin bij Antwerpen moet u bij Diepvennen zijn. We hebben alles in huis om u een geweldig verblijf te verschaffen. Sporten, relaxen, zwemmen, dat alles kan op onze camping Diepvennen uitgerust met zwemvijver en visvijver en daarenboven gelegen in de inspirerende en grandioze omgevingskader van Antwerpen. Het kinderbad, het speelparadijs en vele andere speelmogelijkheden zorgen ervoor dat de jongste kinderen zich geen enkele seconde vervelen op de camping. Verder bieden wij animatie en horeca, middenin een beeldige locatie, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een topomgeving nabij Antwerpen

Aan eet- en drankgelegenheden is er absoluut geen gebrek in camping Diepvennen, want bovenop de twee restaurant-taverenes staan er zowel drank- als snackautomaten die altijd goed gevuld en beschikbaar staan. In het sfeervolle restaurant Ter Wilgen kan u aangenaam genieten van fijne schotels. Recreatieverenigingen entertainen al onze kampeerders met een geweldig tof animatie-aanbod waarbij zowel de jongeren en kinderen als de iets oudere mensen aan hun trekken komen. Zodat u zich geen minuut verveelt op de camping. De supermarkt/minimarkt op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet zoeken voor de broodnodige inkopen. In de directe omgeving vindt u voorts een tweetal gezellige herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping schoon en zeer goed onderhouden: zowel sanitair, warme douches en een wasserette zijn tot uwer beschikking op de camping.

De prima uitgeruste camping Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige luxe. Op het kampeerterrein staan er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Antwerpen is een zeer goed toegeruste camping!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping ideaal geschikt voor uitstapjes naar Antwerpen

Onze camping, strategisch gesitueerd in het land, bij Antwerpen is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Antwerpen

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Antwerpen!