Unieke camping met toeristische plaatsen Boom

Een mooie camping met toeristische plaatsen bij Boom

 Diepvennen, de beste camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs geweldig gelegen nabij Boom

Voor een zalige kampeervakantie voor het hele gezin bij Boom moet u bij Diepvennen aankloppen. Wij hebben werkelijk alles in (ons gastvrije) huis om ieder een geweldig verblijf te verschaffen. tafelen, al die dingen kunnen in onze camping met toeristische plaatsen die uitgerust is met vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en bovendien gelokaliseerd in de interessante en aangename setting vlakbij Boom. Het kinderbad, het speelparadijs en talloze mogelijke mogelijkheden tot kinderamusement zorgen ervoor dat de kinderen zich geen enkele seconde zullen vervelen op de camping met toeristische plaatsen. Bovendien leveren we bij Diepvennen animatie en horeca, een beeldige setting, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een prachtomgeving vlakbij Boom

Met twee taverne-restaurtants en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zult u op onze %1 s van Diepvennen absoluut geen honger hebben. De heerlijke keuken in ons gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ is van topkwaliteit. Gedurende het seizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s door middel van een enorm leuk animatieprogramma voor oud en jong. Pret gegarandeerd. De winkel op onze kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver moet lopen voor de onmisbare aankopen. In de nabije omgeving vindt u verder twee sfeervolle herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij Diepvennen proper en prima onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn voorzien op de camping met toeristische plaatsen.

De goed uitgeruste camping met toeristische plaatsen Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige luxe. Op het kampeerterrein zijn er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Boom is een zeer goed uitgeruste camping met toeristische plaatsen!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met toeristische plaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Boom

Onze camping met toeristische plaatsen, strategisch gesitueerd in het land, bij Boom is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met toeristische plaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met toeristische plaatsen kan u perfect een fietstrip maken maar het magistrale Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Boom

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Boom!