Fantastische camping met zwemvijver Grimbergen

Een oogverblindende camping met zwemvijver bij Grimbergen

 Diepvennen, de allerbeste camping met zwemvijver met zwemparadijs wondermooi gesitueerd nabij Grimbergen

Eén goed adres voor een formidabele kampeertijd in de omgeving van Grimbergen: het camping met zwemvijver Diepvennen. Op de camping met zwemvijver die zeer wat dingen in huis heeft, kunt u een fraaie vakantieperiode doormaken. Op het camping met zwemvijver in de omgeving van Grimbergen kunt u zwemmen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisveld, tafeltennis of petanque,… ) of aangenaam zalig nietsdoen. De actieve kinderen kunnen altijd op de camping met zwemvijver zich uitleven op de mooie speeltuin of het propere kinderbad. Voorts leveren wij horeca en animatie, in een fameuze buurt, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met degelijke faciliteiten en leuke animatie in een mooie omgeving nabij Grimbergen

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken absoluut geen gebrek in camping met zwemvijver Diepvennen, want naast onze 2 eethuis/taverne-restaurants hebben we drank- en snackautomaten die 24/24 beschikbaar zijn. In het fijne restaurant ”Ter Wilgen” kunt u genieten van lekkere gerechten. Tijdens het seizoen zorgen recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s door middel van een heel afwisselend animatieprogramma voor alle leeftijden. Dat alles zodat u zich geen seconde verveelt op de camping met zwemvijver. De supermarkt/minimarkt op onze kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver moet lopen voor de broodnodige aankopen. Indien u buiten het terrein wilt eten, kan u 2 degelijke gezellige herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De wasfaciliteiten zijn bij Diepvennen netjes en uitstekend onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn aanwezig op de camping met zwemvijver.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met zwemvijver. Daarbovenop verhuren wij op het terrein meerdere chalets, trekkershutten en caravans. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Grimbergen is een uitstekend uitgeruste camping met zwemvijver!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met zwemvijver perfect geschikt voor uitstapjes naar Grimbergen

Onze camping met zwemvijver, centraal gesitueerd in het land, bij Grimbergen is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met zwemvijver makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een fabuleuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De grandioze natuur bij Grimbergen kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Grimbergen

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Grimbergen!