Fantastische camping met staanplaatsen Oppuurs

Een magnifieke camping met staanplaatsen bij Oppuurs

 Diepvennen, de allerbeste camping met staanplaatsen met zwemparadijs fantastisch gelegen in de omgeving van Oppuurs

Voor een geweldige vakantie voor het hele gezin nabij Oppuurs moet u echt bij onze camping met staanplaatsen langskomen. Wij hebben alles in petto om ieder een heuglijk verblijf te verschaffen. Sporten, dat alles kan in onze camping met staanplaatsen Diepvennen die voorzien is van zwempoel en visvijver en daarenboven gelegen in de inspirerende en fabuleuze omgeving in de buurt van Oppuurs. Kinderen kunnen op de camping met staanplaatsen zich uitleven op de mooie speeltuin of het kinderbad. Daarenboven bieden we bij Diepvennen animatie en horeca, een wondermooie omgeving, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met goede accommodatie en topanimatie in een mooie omgeving nabij Oppuurs

Aan eet- en drankgelegenheden is er absoluut geen tekort in camping met staanplaatsen Diepvennen, want naast de twee taverne-restaurants staan er drank- en snackautomaten die constant tot uw beschikking zijn. De heerlijke keuken in het knusse restaurant ”Ter Wilgen” is van enorm goede kwaliteit. Gedurende het kampeerseizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s met een heel afwisselend animatieprogramma voor oud en jong. Zodat u zich geen enkele seconde verveelt op de camping met staanplaatsen. Voor de dagelijkse inkopen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op het terrein zelf van de camping met staanplaatsen staat er een uitstekend voorziene minimarkt/supermarkt. In de directe buurt vindt u voorts twee herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping schoon en zeer goed onderhouden: zowel sanitair, warme douches en een wasserette zijn aanwezig op de camping met staanplaatsen.

De prima toegeruste camping met staanplaatsen Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare luxe. Op het kampeerterrein zijn er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met staanplaatsen is er te vinden in de buurt van Oppuurs!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met staanplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Oppuurs

Onze camping met staanplaatsen, strategisch gesitueerd in het land, vlakbij Oppuurs is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met staanplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met staanplaatsen kunt u zeer vlot een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. Via een wondermooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Oppuurs is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Oppuurs

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Oppuurs!